Hak Etmeden

Nicelik olarak sebepler çok, daha dinamik olanları geçmişe göre azalıyor.Emin adımlarla kendi yolunda ilerleyen toplanmışlıklarla büyümek akıl çağının bir özelliği.Her sene aynı zamanlarda düzenlenmiş sempozyumlar, hayali ve yasaklı düzenlemelere zemin hazırlarken güncelliğinden bir şey kaybetmiyor.Daha kapsamlı ,sık sık dile getirilen şikayetlerin dikkate alınmaması da başarısızlığın sürmesinde bir etken.

Odak noktasından uzaklaşmış ,ciddiliğinden eser kalmamış ,enerjisi azalmaya doğru giden konuların devam etmesi zor görünüyor.Ayrıntılı olarak incelenmesi gereken çok şeyin içinde benim de sıkıntıları eklediğim boşluklar var, bunun yanlış olması kurgunun hatasından kaynaklanmıyor. Son iki yıldaki yenilikler bile farkın açılmasını önleyemez.

Galiba hak etmeden kazanılmış ödüller hiç iade edilmeyecek, ne zamandan itibaren söylemlerinde ağır cümleler kullanan kişilere saygı duyulur oldu,yükselen bilgi düzeyine erişmesi için insanlara sunulan imkanları şüphe etmeden kabullenen temalar işlenirken herkes farklı bir hayatın peşinde koşuyordu .Uzun süre olamayacak tesadüfler şimdi yavaştan başlatılıyorken, baz yıllına göre iyi gittiğimizi söylemek doğru olmaz.

En büyük handikaplardan gruplara ayrılarak çıkamayız, mahrum olmanın halinde çıkış için gerekli çalışmaların sadece uzaktan izlenmesiyle ,bu işe gönül vermiş insanların yerlerinden olmasını açıklamakta zorlanırız. Bir sirkülasyona ihtiyaç olduğu kesin, öfkeden arındırılmış ve yaratıcı fikirlerin desteklenmesiyle kalkınmaya en kısa zamanda başlanılması gerek. Somutlaşan benliklerin cezasız kargaşalara girişmesinin önünü kesmek çalışkanlığı doruklara çıkartır.

21 Mayıs 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar