Harfler'in Dansı

İletişim insanlar için en önemli gereksinimlerden biridir.İnsan başkasına ihtiyaç duymadan yaşayamayan bir toplum varlığıdır.Ve iletişim kurmanın bence en güzel ve yaygın olan yolu  harflerle kurulanıdır.Bizler harfleri sıraya dizmiş ve oluşan sonuçlarada çeşitli anlamlar yüklemişizdir.Böylece bizim için önemli bir araca dönüşmüştür harfler.

Peki bu harf dediğimiz , çizgilerin sanatından oluşan imgeler yalnızca iletişim kurmak için kulandığımız birer araçdan mı ibaret ? Hani kendini bulmak için önce kaybetmen gerekir ya ben kaybettiğim benliğimi harflerin arasında arayanlardandım.Ben y harfinde, kaybolan hayellerimin çöküşünü aradım.K harfinde  ise bambaşka yollara sapan düşüncelerimi. Anladım ki harfler büyülü bir sanatın ortaya çıkardığı eserlerdi.Ve bu büyülü sanat benim hayatıma öyle bir dokunuş yaptı ki insanların bana kaybettirdiği her şeyi bulmamı sağladı. Ben benliğimi harflerin arasına saklamaya karar verdim.Böylece artık mutlu olabilirdim çünkü benliğim güvendeydi.Herkesin gözü önünde ama sadece o büyülü sanatta yerini almış kişilerin görebileceği bir yerdeydi.Kısacası ben benliğimi harflerin dansının ahenkine bir daha kaybetmemek adına bırakmıştım.Kim bilir gün gelir belki bıraktığım benliğimi birisi keşfeder de naçizane bedenim bir nebzede olsa mutluluğa kavuşurdu.








09 Aralık 2020 1-2 dakika 35 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (1)
  • 3 yıl önce

    Harflerin birleşmesiyle oluşan isimlerimizin de insanın hayatı ve kaderiyle bağlantılı olduğunu düşünenlerdenim. Tebrikler yazı için.