Hayranlık Uyandırmamak İçin

Etkili konuşmaların eşliğinde nereye savrulduğumuzu göremiyoruz. Senaryo yazım süreçleri belki biraz anlaşılamaz olmalıdır ki güç açığa çıksın. Öldürülüş biçimlerine göre insanlar sınıflandırılıyor. Projeler güvensizliklerle dolu,neşe içinde ileriyi düşünmek artık çok zor.

Her köşedeki şaşkınlık, denizin kirliliğiyle yaşıt. Kaçkınların otopsisine artık yeni aletlerle girilir oldu, yeni varlıklar sorunu, hafriyat çalışmalarıyla bir kez daha vurgulandı.Doğdukları yerleri özlemez oldu insanlar. Kalbinden tuttuğun dilekler işte bu noktada işine yarayacaktır, seni hovarda,seni aymaz,seni çıtkırıldım görenler bu kesitte şaşkınlıklar yaşayacak, sana hayranlık duymamak için bir neden göremeyeceklerdir.

Yüksek dozda armağanlar alırken , ilk aforizmalarını unutmamalısın. İyi örnek bulamadığında karanlıkları seç. Rahatlık artışlarına itiraz edip,bakır madenlerine tutucu kartallar atamak gibi bir saçmalığa hiç girişme bile.

Dikkat çekici ifadeler kırıcı olabilir bazen, tecrübeler sayesinde aldırmayabilirsin. Belli süre içinde yeryüzünde yaşar insan, sonra gürültü gelecek, özür dileme törenleri..Sen şimdiden yalnızlık halindeki dehşetli uyanışlarını dengelemeyi öğrenmelisin.

02 Nisan 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar