Hosgeldin Sevgilim

Hosgeldin sevgilim ,
hayata dair içimde en ufak bir umudun olmadığı bir anda çıktın karsıma
her sey çok hızlı gelisti , beni bir bataklıktan çekip çıkarttın adeta ..

minnettarım sana , hayatıma girdiğinden beri her dakika bana yok olup giden duygularımı kazandırdığın ve insanlara olan inancımı geri getirdiğin için . aska olan inancımı ve saygımı , beni defalarca bırakıp gidenlere yazdığım satırlarda bırakmıstım . bana verdiğin ilk hediyede geri kazandım . sana dairde tereddütlerim yok değildi , paramparça bir kalp aynı zamanda güvenden de yoksun oluyor . gözlerime baktığın ilk anda gösterdin korkularımın yersiz olduğunu ve ben sana o gün inandım ..

benden gözlerini her kaçırdığında , umutsuzluk rüzgarları içimde çok sert esiyordu . sen bunun farkında değildin , kim bilir belkide arkadas sıfatıyla gelmistin ilk gün oraya . ama ben sana konusmaya basladığımız an tutulmustum çoktan ve çok korkuyordum geçmisimin sende tekerrür etmesinden ..

rus ruletinde son ikiye kalmak kadar riskli ve adrenalin doluydu , duygularımı sana aktarmak ve senin tepkini beklemek . korktum.. zamanın gardına sığınarak seni izledim bir süre , belimi doğrultmaya baslamısken tekrar yıkılmak istemiyordum . yaralar içerisindeydim ; defalarca kandırılmıs , terk edilmis ve aldatılmıs .. bir cüzzamlı gibi dıslanıyordum asktan ya da asktan cüzzamlı görmüs gibi kaçıyordum .
zaman gardını kaldırıp seni gösterince bana karar verdim , daha fazla bekleyerek baskasının hayatına gitmeni izlemek yerine sakağıma dayadığım rovelveri ateslemeye ..

sanslıydım bu sefer 18 yıl aradan sonra sans , rovelverin sakaklarımın ortasında patlamamasıydı . anlatıyordum içimdeki tamborayı sana , seni her gördüğümde nasıl patladığını nelere yol açtığını anlatıyordum , korktuğum gibi olmuyordu hiç bir sey aynı seyleri hissettiğimizi söylüyordun ..

bitmemesi için iliskinin adını koymamayı düsündüm bir süre ama adı olmayan bir iliski kalabalığın içinde yok olmaya mahkumdur ve benim seni kaybetmeye hiç niyetim yoktu .. tanrının gökyüzüne yorganı çekmesini bekledim , ayın ve yıldızların etrafı aydınlattığı bir vakitte kişisel devrimimi yasayarak elini tutup sadece içimde kopan fırtınanın uğultusunu dinlettim saçlarının arasından kulağına yaklasarak ..

bir anda gök aydınlandı yıldızlar birbirine girdi , gözlerime bakıp tebessüm etmistin üstelik halen elin elimdeydi .. kıyametin fragmanını yasamıstım sense cennetteki aymira kadar güzeldin . yelkovan akrebi bu sefer çok hızlı kovalamıstı ve saatler akıp gidiyordu , senin yanımda kalman tek isteğimdi ..

satranç tahtasında yaptığım en akıllıca hamleydi , sana olan duygularımın önüne set çekmemek . tereddütlerimi bir kenara bırakarak sana inanıp güvenmek , bunu her gecen gün bir kez daha anlıyorum . bana kendimi değerli hissettirdiğin için sana çok tesekkür ediyorum sevgilim , ikinci haftamızın serefine ...

22.03.2012 02:33

22 Mart 2012 2-3 dakika 1 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar