İdam Çakılması

Hastalıklardan korunmak için uygun hale getirilmiş koşulların sonunu getirmeliyiz,her anlayış sonuçlandıktan sonra özleri birleşik düşünceler iz bırakır,oyalanmak mutlu etse de başkalarının bildiği sakıncalı bilgiler gerçeğin önünü kapatır.Güven düzeyinin çok düşük olması ,geleceğe dair beklentileri siyaha boyar da işin doğru mu yanlış mı olduğunu göremeyiz.

Kuşatılmışlıktan kurtulup doğru ve yerinde saptamalar yapabilirsek , çıtamızı yükseltmiş,ruhsal gelişimimizi güçlendirmiş oluruz. Fikir ayrılıklarının çatışmaya dönüşmesini engelleyebilmek için ruh sağlığımızın yapısının sağlam olması gerekir.

Genel kurallara uymanın getirdiği simetriyi yok edebilecek bir dönüşümü başlatmak da o derecede zordur. Şaşkınlığı yok edip karşımıza çıkan engellerin içinden çıkamayacak duruma geldiğimizde hiçbir şeyin sebepsiz olmadığını anlarız.Kurallar bizi birbirimizle yüzleştirmek içindir.Kafa karışıklığını dağıtmak,zorluklara göğüs gererek kazandığımız iyi davranışları insanlık için kullanmakla mümkündür.

Tahminlerin bağlayıcılığı ince aralıklarla belirtilmiş olduğuna göre beraberliklerin bozulmasını sağlayacak büyülerin de bir işleme düzeyi vardır.Daha fazla gök cisimlerini incelemek yerine başka alanlarda olan gelişmeleri okuyup anlamaya çalışarak kurallara karşı üstün gelebiliriz.Her anlatı bir veya daha çok bağlantıyı da beraberinde götürür.Hep anlamsız olmayacağı için insan yaşamına sığabilecek tüm ölçülerde bunu kabullenmek gerekir.

25 Haziran 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar