İdil

her zaman ki gibi ...aklıma her geldiginde isyankar ,sarhoş ,deli ve asi bir ben ..seni özlüyorum
mesai doluyor ..yine saçma sapan ,absürt şiirimsi ve ne diyeceksem tersi şeyler yazdım OKUYACAKMISIN ...
yokluguınun içinde kayboldugumda beri saçmalamaktan kendimi alamıyorum . intihar vari düşünceler seyrekte olsa hala geliyor aklıma hiç olmadık bi anda . sen küfür bilmezsin bilirim ..bilseydin en okkalısını bana ederdin. ama ben biliyorum ve uzun zamandır kimsenin duymadıgı küfürler icat ediyorum ve bagıra çagıra küfrediyorum her bir şeye ..
...........
uyku aralarında nefesim kesilmiş kısmi olarak sigaradan ,cüzi olarak alkolden ama büyük oranda yoklugundan kaynaklı nefes darlıkları yaşıyorum ..uaynıyor kapanmayan televizyonda sana ait bir figür görürüm diye gözümü ayırmadan bir sigara daha yakıyorum ..ola ki ..akşamdan kalma her hangi bir alkol bulursam dayıyorum dudaklarıma .
çaresizligin asiligi benimkisi ..hani ,gerçi sen şimdilik bilmezsin ,hapisanelerde yapılan haksızlıklara tahammül edemeyenlerin son çaresidir ölüm orucu ..işte benim kisi hiç bitmeyen bir ölüm orucu ...
SENİ SEVİYORUM ...kimseye anlatamadıgım ,söyleyemedigim bir sevgi bu ..seni sorana kızıyorum , nasıl diyene sana der gibi bakıyorum ..
sana gönderemedigim bir sürü mektup oldu ...yazıyor ve yazdıgımı okumadan kaldırıyorum ..tıpkı şiir yazar gibi ..düzeltilmeden ,sanki seninle yüz yüze konuşuyor gibi olurum diyorum yanlışlık olursa cümlelerde ..dedim ya düzeltmiyorum ,tekrar okumuyorum ..
şu sıralar garip sorular baş gösterdi ..sagrılı , yatalak sorular hep . kimisi hayatla ilgli ,kimisi insanlarla ..misal yagmurun yagması anlamsızlaşıyor ..NEDEN ..nefes almak saçmalaştı ..NEDEN ..yemek yemek ..NEDEN ... o kadar bagırıyorum ama bir allahın kulu yok mu sesimi duyacak gibi saçma sapan sorular ..
istanbulda bir t-shört gördüm tipsiz ama uzun boylu bir gencin üstünde ..cevap:RAKI, soruyu hatırlamıyorum ..yazıyordu ...sonra tüm saçma ve gergin soruların cevabını yakaladım..cevap İDİL ..soruya gerek kalmadı ..
seni çok özledim , saçlarını koklamayı hele ..bir de o sert bakışını ,çatık kaşını ..sahi saçların uzadımı , bilirim annene taramak zor geliyor uzun saçı ..ama okşamak siyah saçlarını bana cennetten gönderilmiş armagan gibi geliyordu ..KIZIM ..özlemek ötesindeyim ya ben ..arada saçmalıyorum böyle ..ama seni sevdigimi bil istiyorum ..derdim tek ..gerisi teferruat ..
seni seviyorum ..

26 Ağustos 2009 2-3 dakika 9 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (1)
  • 14 yıl önce

    bir babanın feryadını okudum duygu dolu iç acıtan

    duygunuzu anlıyor ve paylaşıyorum

    dilerim Allah hiç bir baba hiçbir anayı evladından ayırmasın

    Allah meleklerimizi korusun