İkimizin de canı sağ olsun

Çıkar gelirim belki belli mi olur?. Kalbin aklı yok unutmayı ancak dil susa susa öğrenir. Ağzından kaçırdın mı yandın, boşuna gitmiştir artık kendini kandırmaca hallerin. Gün gelir hiç birşey olmamış gibi davranarak üstünü örttüğün sandığın yalnızlığını tiyatrolarda ki gibi izleyen insanlardan biri farkeder gülüşündeki yarayı.

Kendimi başkasına mı anlatıyorum? yoksa şizofern haller mi başladı bende. Rüyalarımda neredeyse şehirn bütün parklarında öptüm seni, yetmedi minareye çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmıştım "bu dünya sensiz pislik içinde beni de onlarla bırakma" deyişim nasıl kazınmıştı tarihin eksik etek sayfalarına.

Ama şimdi yoksun, ben sen de sen bende. İkimiz birden zarardayız. Şimdi boyun kadar çocukların olacaktı, ve tabi bide kocan. En çok da buna seviniyorum bi pislik bulaşmadı sana. Ne diyorum ben, haplarımı almadığım zaman uykum olmuyor.İşte o vakit yatağıma girer gibi aklıma giriyorsun.

ne yapmalıyım artık, iş işten geçti mi? işesem geçer mi kalbime yanıt verecek bir cevabım yok.Sen olduğun gibi kaldın, bana ait ama bensiz. Ya ben? sana ait ama sensiz. Bak başladğımız yere geri döndük elimiz de acımız da yalnız. İkimizin de can(ı) sağ olsun.....

20 Haziran 2009 1-2 dakika 35 denemesi var.
Yorumlar