İsrail Soykırım Yapıyor ABD Ve İngiltere Destek Veriyor

Başta ABD İsrail, İngiltere ve diğer bazı AB ve Arap ülkeleri, Sırplar, Rumlar olmak üzere insanlığın yüz karası bazı ülkeler vardır!

Bunlar eli kanlı, yürekleri kansız, vicdansız ve canilerdir, katillerdir!

Hitler' in onlara yaptığını onaylamak olası değilse de İsrail' in yıllarca Filistin halkına yaptıkları SOYKIRIMDIR! İNSANLIK DIŞILIK, KATİLLİK, TRERÖRİSTLİKTİR..!

YILLARDIR gariban, yoksul, mazlum ülkeleri sömürmeye alışmış İngiltere, kudurmuş köpekliğini, katilliğini, ellerindeki katil kanı kurumak bilmeyen ABD ile katil İsrail' in katline yardım ve destel olmaya koşmuşlardır!

Abd/İngiltere/İsrail ürünü olan Hamas, bu ülkelerin teşvik, destek ve bilgisinde olmak üzere, İsrail' li sivillere saldırarak Filistin halkının mahfına; onları yerlerinden, yurtlarından, özgürlük (!) ve yaşamlarından etmiştir.

Bu kabul edilemez!

Bu sömürgen eli kanlı üç ülke ürünü olan hain Hamas, İsrail askeri yerine sivillere saldırmakla Filistin halkına ihanet etmiştir.

Bu ülkeleri ve onların yanında yer alan ülkeleri ve herkesi lanetle kınıyorum!

Katil terörist Netenyahu' yu ipten almıştır! Kahraman edeceklerdir!

BM, İnsan Hakları Kurum/Kuruluşlarını ve tüm insanlığı, bu katle, soykırımı durdurmaya çağırıyorum.

"abd ve ingiltere go hom!"

Katil İsrail, elini Filistin ' den çek! Hitler' i haklı çıkarma!

Tüm insanlığa çağrımdır, FAŞİST/DİNCİ/IRKÇI İSRAİL VE HAMAS' A DUR DEYİN, KINAYIN, YAPTIRIM UYGULAYIN...

18 Ekim 2023 1-2 dakika 14 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar (1)
  • Buraya bir link bırakacağım ama öncesinde uyarı; Hamaslı teröristlerin, sivilleri katlederken ki kan, vahşet, ölüm dolu videosudur.

    https://www.youtube.com/watch?v=wAFDI63yvNQ

    Olayları, ilk günden beri, farklı kaynaklardan izleyen birisi olarak; bu görüntüleri ilk gün görmüştüm ve içimden "İsrail Filistin'i yok edecek" dedim... Görüntülerle ilgili çok bir şey söylemek istemiyorum. İzleyen izler ve kendisi değerlendirir. Ancak şunları da söylemeden edemeyeceğim; ambulans tekeri patlattıktan sonra, çocuk odasında taranmadan sonra kalan mermi izlerini, kuvvetle muhtemel çocukların kanını gördükten sonra, bunun karşılığını alacaklardı, kendileri de biliyordu, şimdi bu ağlaklık neden? Soruyorum size, farz edelim ki bir devlet başkanısınız ve sivil vatandaşlarınızı bu halde görüyorsunuz, ne yapardınız? Mustafa Kemal Atatürk teğmeni için Menemen'in altını üstüne getirdi örneğin... Demiyorum ki İsrail haklı Filistin haksız ya da tam tersi... Madem araplara empati yapıyorsunuz, bir de bu taraftan empati yapın istiyorum. Sahi, biz neden Araplara empati yapalım? Bırakalım Arap çöllerini Araplar yeşillendirsin... İnsanlık namına empati yapıyorsanız, karşı taraftan da ciddi sivil kayıplar var ve yazınızda buna dair en ufak bir done yok. Tamamen yanlı bakmak olur bu...

    Saygılar.