İstanbul Milyar Dolar

Her açılan ihalede üç yabancıyla kapışıyorum,yerlerinde duramıyorlar.Satılık arazilerin sulanması gerekiyor ,son haftalarda buna ilgi azalsa da önemini koruyor. Dev projelerde adım geçmese bile size bahsettiğim ihalelerin anlamı farklı. Satılık arazilere farklı boyutlarda anlamlar yükleniyor,

Kentin göbeğinden çıkan salgıların ihalesi olabilir bu, yapılan otopsilerin de. Ama köprü ihalesi olmaz ,hızlı tren ihalesi de .Bunların sonrasında kafa karışıklığımı giderecek ilaçları çıkaramam,hesapta olmayan sorunların çıkması beni durduramaz,dörtte iki payımı kitaplara yediririm her koşulda.

Kapsamları makaslamak milyarlığı küçültemez, birçok veride yıkım oluşmasıyla devam eder üstelik. Biten etapların yerine konacak sistemlerin etkisi gelişen teknolojiyle beraber arttı,Şimdi yapılacak her yatırımın öngörülen faydasından sapacağını düşünüyorum.Hiç kesilmeyen okuma süreçlerinde ,yapılan ihalelerin zorluğuna varılabilir.

Temeli atılmayan bilgileri ağaca çıkıp silkelemek gerekiyor çoğu zaman, yerlere geniş bezler sermek lazım ki ilginçlikler devam edebilsin. Sonrasında ne yapacağınız size kalmış durumda. Yürüdüğünüz yollar denizi görene dek sürmeli, Çıkılan deniz ihalelerinden anladığınız, manzaraya karşı kitap okumak olmasın sadece, şehirler arasında da maceralara devam edebilmek umuduyla planınızı önceden yapın.

Nereye kaçarsam kaçayım istanbul milyar dolar,her girişime destek gelişim göstergesi.Beceriler,yıldızlara bakıp dilek tutmakla olmaz, akıl vermenin yanlışlığını iyice öğrenemedikten sonra. Sonuçta her teklife açık olmak zorunda değil kimse, büyümek için bilginin ziyan olmasını önlemek lazım, bu sayede hem kendimizi geliştirebiliriz hem de sosyal sorumlulukların sadece lüks alışveriş merkezlerinde yapılmadığını öğrenmiş oluruz.

08 Temmuz 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar