İyi Böyle Yalnızlık İyi

     Kalabalıklar içinde yalnız bir miting düzenledim bu akşam.Pankartlarda büyük harflerle  yarı - yalan , çocukluğumun çoban türküsü slogan olmuştu , dilimde ağız kuruluğu kadar.  Ne garip ölmek için yaşadığımız hayat. Birazcık karıştırsak ne cümleler çıkacak dudak aramızdan . Her hayat kendisine zor .Parayla da alakası yok.Her beden kendine has yüklerin hamalı. Her aşk kendi masalının kahramanı ,ve her aşk kendine kadar büyük .

Ölçü nedir ? Kilogram ,santim, kilometre ,metrekare  neyle ölçülür aşk? İlişkiler birbirine esaretmidir?.

 İyi böyle yalnızlık iyi.

Eskilerden ders aldıkça büyük sözlükteki vefayı tekrar yorumluyor içimdeki türk dil kurumu. Kalpteki ritim bozukluğuna ,uyku arası düşünce bozukluğuna velhasıl metabolizma bozukluğuna gerek yok . Giriş ve gelişmesi ne kadar güzel cümlelerim oldu , sonuçları da iyi olacaktı belki yıkılmasaydı özneye dayanmış yüklemler. Koca çınarlara heves edip kök salmak istedikçe hercai den öte geçmedi gönlü kıraç toprağımda biten yeşil umutlarım.

İyi böyle yalnızlık ,iyi. 

Birazcık salsam kendimi ,uçarı gönül yine yapacak yapacağını . Yine günahsız onlarca umut düşecek gönül rahmine. Kundaklara sarılacak efkar , kim bilir kaç gece , kaç faili meçhul düşünce katilini üretecek hafızamın nasırlı bölgesi

Yok ,yok  iyi böyle yalnızlık ,iyi .

10 Eylül 2021 1-2 dakika 10 denemesi var.
Beğenenler (8)
Yorumlar