Kadınlar ve Erkekler

Kadınlar ve erkekler arasında belirgin farklar vardır. İşte size bir kaçı;

Erkek suçlar. Kadın suçlamaz suçlamayı kabul eder. Teslimiyet duygusundan olsa gerek her şey benim suçum, her şeyi ben yaptım der.
Erkek pişman olmayacağını sanır. Kadın pişmanlıklara alışıktır. Kendini pişman olmayacağım diye kandırmaz hiç. Pişman olacağını bile bile yapar.
Erkek emri vaki yapmayı sever. Kadın hep emir alır. Doğal olarak ilişkilerde başlama ve bitme komutunu duyan kulaklar kadınlara ait kulaklardır.
Erkek uygulayıcıdır. Kadın yapması, uygulaması gerekenleri bilir ama yapamaz uygulayamaz. Ağlamaması gerektiğini bilir ama ağlar, aramaması gerektiğini bilir ama arar.
Erkek güçlüdür. Ağlamaz, dağılmaz, yıkılmaz. Kadın ağlamaya, dağılmaya, yıkılmaya çok müsaittir. Dibe vurur sonra bakarsın bambaşka bir insan olmuş. Sanırsınız ki bir daha asla ağlamaz, dağılmaz, yıkılmaz. Sadece yanılırsınız.
Erkek arkasına dönüp bakmaz. Kadın arkasına dönüp bakmaya o kadar alışıktı ki toplumda arkasına bakmamasıyla ilgili kabul görmüş genel geçer kurallar vardır; evlenirken arkasına bakmaması gerektiği gibi.
Erkek iz bırakmayı sevmez ama acıta acıta yapar bunu hiç farkında değilmiş gibi. Küçük dağları ben yarattım havasında gezer. Kadın ise istese de iz bırakamaz çünkü kaderi iz bırakan değil iz bırakılan olmaktır.
Erkek meraksızdır. Bir şeye karar verdiyse asla ama asla sonra merak etmez, aramaz. Kadın her defasında yenilir kendine merak eder, dayanamaz arar.
Erkekler yürek taşıdıklarını sanırlar aslında taşıdıkları şey duygulardan arındırıldığı için gerçek yürek değildir. Kadın ise baştanbaşa duygu küpüdür. Bir şeyin ifade ettiği anlam farklıdır her bünyede.
Tüm erkekler birbirlerine benzer. Duygu, düşünce davranış aynıdır. Önce kovalamayı severler ne zaman ki kovalanmanın hazzını tadarlar vazgeçmezler bu durumdan. Kadınlar ise kardeş bile olsa benzemezler birbirine. Duygudan dolayı çeşitlilikleri fazladır ve erkekler her kadının birbirine benzediğini düşünerek hayatlarındaki en büyük hatayı yaparlar.

16 Ağustos 2010 2-3 dakika 12 denemesi var.
Yorumlar