Kaybedenler Listesi

Belki de olması gerekenden çok önemsiyorduk çoğu zaman gereksiz olanları. İçimize işlediğimiz sevgi karşılığında acı alıyorduk karşı taraftan. Umutsuzluk sarıyordu sessizce bütün ortamı. Sadece onun gözlerine, ellerine, sesine, sessizliğine inanırken, belki de kendi yalanlarımıza kanıyorduk. Yaralıyorduk hiç olmayacak vakitlerde bütün bedenimizi. Hislerimizi yakınlaştırdığımızı düşünürken aslında hayallerimizi uzaklaştırdığımızı göremiyorduk. İnandığımız yerden kırıldıkça paramparça oluyor, parçaları birleştirmeye çalıştıkça da daha beter bir hal alıyorduk.

Hayatın olumsuz koşullarında sarıldığımız bir tek sevda olunca ister istemez tüketiyorduk ruhumuzu. Fark etmeden canımız gidiyordu elimizden. Ama bu durumdan şikayet etmek yerine memnun oluyorduk. Çünkü sevginin her şeyden üstün olduğunu düşünüyorduk.

Zaman geçiyordu. Lehimize veya aleyhimize.

İyi şeyler olsun diye beklerken kazançlar yerine kayıplar veriyorduk. Zaman bize iyileri getirsin derken giden zaman oluyordu. Ve yine biz kazananı olmayan bir savaşta kaybedenler listesine ekleniyorduk..

12 Kasım 2017 30-60sn 21 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar