Kılçık İçinden Kıl Çıkmak

Zenginlik ve güç göstergesi olan belirli kalıplar,dengelenmesi güç bir çeşitlilik oluşturuyordu kafalarda. Zaviyesiz kafileler eşleştirme sonucu zapturapt altına alınmış, hayallerimiz derdest edilmişti. Katolik rahibeler körebe oynarlarken gülüşmüş ve bir müddet kiliseden uzaklaştırma cezası almışlardı.

Toplantı sonrası dağılıyorduk,tuz yürüyüşü yapan Gandhi'ye özeniyor olmamıza rağmen güzel kızları hayal ediyorduk,camlar açılıyor, kafasını uzatan kişilerle ihtiyatlı deşifreler çapaçulluyorduk kimsenin anlamadığı.Tören istemiyordum, önemli bir şey değildi benim için, merada otlayan bir keçiye adımın verilmesi.

Skandallarla dolu bir günden sonra rotasyonu yeniden düzenleme zamanının geldiğini anlıyordu,uğurluk bir şeye hiç inanmıyordu, şu an bir tsunami çıksa da kendisini alıp denize sürüklese diye yaratıcıya yalvarıyordu, üşengeçlik bir hastalık gibi peşini bırakmıyor, yapışkan duygularına kılıf bulmak için yüksek makamlara ziyaretlerde bulunuyordu.

Eğlenceli bir dünyada yaşadığını söyleyebilirdi. Bütün bu aksiliklere,işlerin ters gitmesine rağmen, mizahtan kopmamayı amaç edinmiş insan topluluklarından olduğunu düşünürdü hep. Cirit zor bir spordu, komşunun çocuğu dubai'ye iş görüşmesine gitmiş olabilirdi. Yeni yapacağı karikatürler için malzemesi çıkmıştı bile.

14 Mart 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar