Kımıldanmalar

Kımıldanmalar yalnız başına değişime uğrar.Vasıflarından anlatılmak istenen hür oluşuna bağlıdır. Büyük muammalarla kıyaslandığında bir su damlası kalır mahkumiyetin çeşitli dillerdeki karşılığı .Gösteriş artık yok olmuştur, ne haklarını biliyor ne de bunu önceden sezebiliyorsundur artık.

İltifatlarda bir hadise gizli olduğunda ,durmak tek seçenek oluyor, ama o an beklemeyecek, hemen yürüyüşe geçecek kimse olmuyor çevrede.Kararları erteledikçe zaman eskiyor durmaktan, ancak öldükten sonra samimiyet söz veriyor toplamına saygının.

Tek taraflı bir ilişki durumu olarak görülebilir,bir yönüyle sentezcilikten ayrılıyor, çıkarların tatmininden etkilenecek kadar yoksunluk çektirici düşkünlüklere kapılıyor insan. Tek bir nokta bile giderek büyüyor,zorla alınan bedenlerimizi dilek ağaçlarında sorguluyorlar, engel koyacak birikimden koptuğumuz için her şey yer değiştiriyor.

Felaketin de aşamaları olur,çünkü ümitler bulaşıcıdır, her insanı aynı etkilememekle beraber sorgulamaya götürür arzuların hırsını. Ne kadar da görmezlikten gelsek bile , bir çirkeflik için yarışıyoruz, kazanınca imtihan bitecek..

10 Nisan 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar