Müslümanlar Ne Yapıyor

Dünyanın neresinde bir Müslüman ülkesi var ise orada gözyaşı var, kan var, yoksulluk var. Müslümanlarda bir problem var. Galiba Müslümanlar ya dinin emirlerini anlayamıyorlar, ya da çıkarlarıyla örtüşmediği için anlamazlıktan geliyorlar ki İslam ülkelerinde yaşayan Müslümanların kaderi hep bir birine benziyor. 'Tekbir' diyerek, 'Allahuekber' diyerek bir birbirilerini öldürüyorlar. Batılı devletlerde bu durumdan ziyadesiyle faydalanıp insan hakları adına, demokrasi adına, hürriyet adına tepelerine çöküyor, çöktükleri ülkelerin de kaynaklarına kendi belirledikleri şartlarda da el koyuyorlar.




Mısır, Suriye, Irak, Myammar'da masum insanlara acımasızca yapılan saldırılar, dünyaya televizyon kanalları tarafından naklen yayınlanırken İnsan haklarının savunucu Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Obama bu vahşeti durdurma girişimlerinde bulunmak yerine GOLF oynayarak çocuklarıyla denizde yüzerken; katliamı yapanlara itidal çağrısında bulunuyor.




İşin bir başka acı tarafı ise; kendi baskıcı rejimlerini sürdürebilmek için, sözde Müslüman ülkelerden Katar, Suudi Arabistan, B.A.E. Zalim Sisi ve taraftarlarına daha çok masum insanı öldürsün diye para yardımında bulunuyorlar. Zalim Sisi'ye para ve silah yardımını kesmeye kalkışan batılı ülkeleri de dolaylı yollardan tehtid ediyorlar.




Almanya Başbakanı Angela Markel'in Lideri olduğu Hıristiyan Birlik Partilileri gurubunun Dış Politika sözcüsü Mısır'ın şu anki yönetimine siyasi desteğin çekilmemesinden yana, Mısır'ın çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğuna dikkat çekerek yardımların devam etmesi yönünde görüş bildiriyor ve devam ediyor 'Mısır'da asker demokrasiyi önledi ama İsrail'in güvenliği konusunda Müslüman Kardeşlere göre Mısır Ordusu daha güvenilir muhatap oluğundan desteklenmelidir' diyor.




Amerika ve Avrupa'nın Enerji devleri Müslüman ülkelerin yer altı zenginliklerine el koymuş, harıl harıl petrol çıkarıp para kazanırken Müslümanlar da birbirilerinin ciğerlerini çıkarıp gözlerini oyarak geleceklerini yok etmeye çalışıyorlar.
Hülasa; İnsan hakları, demokrasi savunucuları olan Amerika ve Avrupa ülkeleri kendi çıkarları yanı sıra İSRAİL'in güvenliğini düşünürken, 'Müslümanlar Ne Yapıyor' 'ALLAHUEKBER' diyerek namaz kıldığı camiyi içinde ki cemaatiyle birlikte bombalıyor. Düne kadar aynı çatı altında yaşadığı komşusunu gözünü kırpmadan boğazlıyor.


Allah yardımcıları olsun.

19 Ağustos 2013 2-3 dakika 22 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (4)
  • 10 yıl önce

    Birbirlerini boğazlamaktan başka ne yapsın Müslümanlar Fevzi bey? Halbuki yüce kitabımız Kur'an'da emirler o kadar açık ve nettir ki. ''Kim bir insanı öldürürse bütün insanlığı öldürmüş gibidir.'' der. MAİDE-32 Allah bütün insanlara akıl vermiş. Hani nerede aklını kullanan insanlar ve Müslümanlar. Sen üstüne bombayı bağla gir otobüsün içine pimi çek yahudi/hristiyan öldürdüm de, sonrada sana cennet de köşk vereceklerini zannet. Halbuki gerçekten okumuş olsalar Kur'anı intiharın şiddet ile yasaklanmış bir şey olduğunu bilirler. Sadece İslam'da değil her üç İbrahimi dinde de yasaklanmıştır. Doğal zenginliklerin büyük çoğunluğu başta petrol olmak üzere Müslüman ülkelerin elinde lakin ülkelerin başlarında satın alınmış yöneticiler olduğundan, bütün Müslüman ülkeler kıyasıya sömürülmektedir. Eğri oturup doğru konuşalım batılıların istihbarat örgütleri iyi çalışıyor. Eee dünya silah sanayisinin de bütün büyük şirketleri onların elinde. Bu böyle sürmez/sürmemeli ama yan gelip yatmakla da olmaz. Allah'ın verdiği aklı kullanmak ve bir de çalışkan olmak lazım her konuda. Biz uyuduğumuz zaman ya da uyutulduğumuz zaman unutmayalım ninnileri hep onlar söyler. Dikkat çekici bir deneme kutlarım.👍

  • 10 yıl önce

    bazen düşünüyorum da cahiliye döneminde yaşayanlar daha masumdu...

    bu cahiliye bile değil! bu bilinçli ve kasıtlı yeşil sermaye vahşeti. ve herkes her şeyin farkında.

    tebrikler kaleme.

  • 10 yıl önce

    Katılıyorum. Buyük bir sınavdan geçiyor müslümanlar. Bırakalım sınıfta kalmayı. Karne dönemi gelmeden okulları yıkıyorlar. Kur'an'ı bile gerçek anlamıyla yorumlayıp uygulamıyorlar.

    Birbirine düşüyorlar, düşürülüyorlar. Yobaz, softa olmayan, dini maske olarak kullanan siyasi kurum ve partilerden tiksinen bir inançlı insan olarak üzülüyorum.

    Fevzi Beyi kutluyoruz. Bu bilinçli analizlerinden ötürü..

  • 10 yıl önce

    Dikkate değer bir yazıydı. Müslümanların içinde bulunduğu durumu iyi ele almışsınız. Tebrik ederim.