Mutlak Manada Teklik

ilk devirde bir unutulmayacak anı,ilime duyulan özlemi getirir beraberinde. Katkıda bulunmayı herkes isterdi böyle bir değere. Bilenlerin kılavuzluğunda yola çıkanlar er ya da geç ulaşacaktır , doğru hiç münasebette bulunmayacak ,eşyanın tabiatına aykırıdır bu. Kimse inanmasa da karşı gelmek o kadar zorlar ki insanı,vasıtasız kalmaktansa yarı yoldan dönmeyi tercih ederler. Devre dışı kalınırsa eğer, çok acılar çekilen günler hatıra gelir. Belli bir saatte uydurulmuş masalların düzeltici gücüyle bir nebze olsun soluklanılır.

Yükümlülüklerimizi bırakıp normal hayatımızı yaşamaya başladığımızda, en mutlu günlerini yaşamakta olanlar inkar ederler bunu çünkü ilkeleri çiğnemek için fırsat doğmuştur. Bunu en iyi biçimde değerlendirebilmek ise hassas bölgelerde oluşturulan tamponların sağlıklı bir biçimde kullanılıp kullanılmamasına bağlıdır. Ancak, bu sözlerin arkasında yatan mantıksal çıkarımları yorumlamak o kadar kolay olmasa gerek diye düşünüyorum. Arkadaş, öyle bir durumla çık ki karşıma, seni allak bullak eden tüm kırıntıları dökebileyim önüne. Sen de huzura ermeyi hak ettin çünkü.

Çelişkileri önemse, akla dayanmadığı için terk ettiğin tüm ispatsızlıkları gün gelecek arayacaksın. Yavaş ve anlayarak, tane tane aldığın tüm bilgileri sorgulama zamanı geldi artık.Kainat hakkında ne kadar çok şey bildiğini düşünsen de ,aslında hiçbir şey bilmiyorsun.Sendeki bilmeye olan merakın yanında bir hapishane kurulu, en azılı suçlular bile cezasını çekmeye razı olmuşken senin duraksamaların çok göze batıyor.Böyle olduğu içindir ki, asırlardan beri bu psikolojiden çıkamamıştır insanlık, doğamız gereği önemsemeden üzerinde durmadan hızlıca geçtiğimiz konular bizi felakete sürüklemeye ant içmiş gibi hareket ediyor.Korku hala peşimizde, sonsuza uzayan bir sarmalın içinde gericilikle birlikte yaşamaya devam ediyor.

21 Haziran 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar