Mutluluk Kenti

Bir şehir, yüce dağların eteğinde büyük bir yer.Mutluluk bulutları neş- e gözyaşları olan bir şehir. Herkezin yaşamak isteyeceği mutluluk kenti. Çocuklar mutlu Anneler mutlu. Tüm kentin işletmesi mükemmel çalışıyor. Olumsuzluklardan eser yok. Güler yüzlü insanlar selamlaşan birbirine yardım eden bir sosyal hayat. Ekonomik yönden herkez mutlu her birey elindeki birim kadar harcamasını yaparken bulunduğu durumdanda gayet mutlu, gözler gülüyor. Yürekler neş-e kahkahaları atıyor.,

Hastaneler kapatılmış, ceza diye bir şey yokki ceza evi olsun..Bu şehrin bileti her büfede satılıyor.Gitmek isteyen için ulaşım çok kolay.Tüm şehir tertemiz bir birine saygılı insanlar.Trafik mükemmel akıyor. sevgi güneşinin önünü hiç bir bulut örtmüyor.


Hızlı trenler uçaklar bir birinden modern araçlar. Bunları insanlar sevdiklerine ulaşmak için kullanırlarken.Sevgi yumağından doğada nasiplenir.Çayır çimen çiçek açar. hayvanların yaşam alanları muhteşem olup ekolojik denge atmosfer insanlara hoş bir şekilde döner..

İnsanlar görevlerini bilir karınca gibi çalışırlar alınterini silmekten mutluluk duyarlar.Sanayi değil insan emeğinin olduğu çalışmaktan mutlu olan insanlar ülkesi.

Bu kenti bulmak çok zor değil.Bu kadar buluş yapan insanlar mutluluğu bulacak zekaya sahip.
Yeterki istesin.Bize keşfedilecek bir şey bırakmamışlar.Bizde mutluluk kentinde Mutluluğu yeniden keşfedelim milenyum mutluluğu milenyum asrının kurtarıcıları olmak kim istemez.

17 Nisan 2009 1-2 dakika 23 denemesi var.
Yorumlar (1)