Namus Bacak Arasında Olmaz Namuslu musunuz

BDP'ye oy vermiş 2 milyonun üzerinde sempatizan bunu akp kürt kökenli millet vekilleri için oy verenleri de sayarsak 5 milyon vatan haini var bu ülkede...omurgasız dümenci tipleri de sayarsak 30 milyonun üstündedir.3000 pkk lı gitse ne olur kalsa ne olur amaç milleti uyutma tekniği her zaman olduğu gibi.
NAMUSLU MUSUNUZ?...Şehid vatan evladına ' KELLE' diyenin namusu var mıdır? Ya onun peşinden gidenin?...Bebek katili Apoya saygısından 'SAYIN ÖCALAN' diyenin ve onun arkasından gidenlerin namusu var mıdır? PKK ile pazarlık yapmadığını iddia edip yaptığı ortaya çıktığında pişkin pişkin sırıtıp 'biz değil devlet yaptı' diye alay edip sonrasında ise işi iyice pişkinliğe vurup kabul edenlerin namusu var mıdır? Hain PKKlıların Türkiye Cumhuriyeti ile alay ettiği ve tehdit ettiği günden (25 Nisan 2013) bir gün sonra gündemi değiştirmek için 'AYRAN' tartışmasını başlatanların namusu var mıdır? NAMUS kadınların BACAK ARASINDA OLMAZ....!...sorun kendinize... NAMUSLU MUSUNUZ?...
Artık barış masalı adı altında neler olduğunu gördük öğrendik ,yandaşlar muzda tavuklu pilavda yer .Bu ülke yemekle bitmez .
Bizi yıllardır uyutmuşlar her zaman olduğu gibi ,bizde bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedik .Biz bunu hep yapıyoruz.

Eğitim seviyesi ortalaması 'İlk okul 5-6' olan ÜLKEM'de HERKES görevli AKİL,PROFESÖR,BİLİM ADAMI, ALİM, HACI ,HOCA,DERVİŞ,ŞEYH. her taraf öyle istila edilmiş öyle laflar ediliyor,öyle teşebbüsler oluyor, öyle sinsice intikam hazırlıkları büyüyor ki. acaba; iş nereye varacak, hayırlı değil! Millete kafa tutulabilir,aldatılabilir,tehdit edilebilir bir süre; ama TARİH asla yalan söylememiştir, TÜRK olan HER YERDE! Zaman; BİRLİK-TEK VÜCUT OLMA ve aynı HEDEFİ İMHA ETME sınavı vermektedir (her çeşidiyle) Müslüman TÜRK HALK'ına... particilikten de öte..!Başımız,demiş ki 10 yılda yap ti sizin 80 yılda yapamadığınızı bak işte burada haklısınız 80 yıldır kıyıp da satamadıklarımızı siz 10 yılda peşkeş çeke bildiniz..

Geçen ki yazımda' Akil' adamlarına bir sorum olacaktır ?
Herkesin aklını başına toplamasının zamanı geldi.Bu iş kurbağayı ısıtarak kaynatmaya benziyor. Bursa- Balıkesir sonra batıdaki diğer Devlet dairelerindeki T:C.yi söküp atmak ! yakın bir zamanda Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Hakkari ve mutasavver kuzey illerindeki TC Valilik'lerin deki TC: ni kaldırmaya alıştırmanın ilk adımıdır. Yerlerine neyin konacağı şimdilik meçhul.onu lütfen AKİL adamlarına sorar mısınız?Bu oyunların hep, Ne Kürt ne Türk meselesi. Hepsi oyun için de oyun çıkar savaşı bunlar, göstermelik senaryo.!

30 Nisan 2013 2-3 dakika 43 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar