Namus'suz Kim

Lanet olsun ülkeyi yaşanırlıktan çıkardınız! Uçkurunuz yüzünden dünyayı öyle kirlettiniz ki, yer yüzünde ki her canlıya zarar verdiniz. Uçkuruna sahip çıkamayan ahlak yoksulları annesinin dizinden tahrik olan şerefsizler, kızına, bacısına ve hayvanlara tecavüz ve eziyet eden beyinsiz kavatlar, sizlerden iğreniyorum!. 

Çünkü gördüğünüz her şeyden herkesten tahrik oluyorsunuz. Aklınız, fikriniz iki bacak arasına. Oysa namus iki bacak arasında değil, beyinde olur. Tabi sizler beyinden yoksul olduğunuz için aklınız ve fikriniz ç.k.ünüzün uçunda.

Yerin dibine girsin namus'unuz! Kadınların giydiklerinden tahrik olan itler. Rahatsızlık duyuyorsanız bakmayın, görmeyin! Pis nefsinizi terbiye edin. Ezikliğinizin, horlanmışlığınızın ve sevgisizliğinizin bedelini sağa, sola saldırarak gidermeyin! Bizleri giydiklerimizle yargılayıp, yaftalama hakkına sahip değilsiniz! Bizler özgür bireyleriz. Yerine göre şortta giyeriz, mini etekte, turbanda takarız, başı açık da gezeriz... Bizi kişiliğimiz ve insanlığımızla yargılayın! Sizlere kişilik ve karakterden bahsetmek biraz abes olur ama, yine de söylemeden geçemeyeceğim. Kimse bizim giydiklerimize dil uzatmasın. Önce kendilerine aynada baksınlar, aynada gördükleri uçkur düşkünü şerefsizliklerini terbiye etsinler!

Ortalıkta bu kadar gönül kerhanesinin pezevenkleri varken neden suçlu hep biz kadınlar oluyoruz?

"Erkeklerin namuslu olduğu yerde namussuz kadınlar olmayacaktır!" Önce sizler namus olun ki, kadınlarda namuslu kalsın.!

İnsan olarak biraz empati yapın ve kendinizi sorgulayın. Bakın bakalım namus'suz kim?

04 Temmuz 2021 1-2 dakika 27 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar (1)
  • 2 yıl önce

    Aklını uçkuruna bağlayan bu zibidiler yüzünden ne yazık ki kadın ezilen ve dövülen güya din dedikleri eylem sayesinde her şey mübah sanki gerici zihniyetleri mide bulandırıcı ve zarar verici bedeni örteceklerine beyinlerindeki kara örtüyü kaldırsınlar birazcık Kutlarım Gülşen hanım