nedense ayrılık kalmış başucumda

Şimdi yalnızlık halimden hiç anlamaz ki benliğimi kaybetmişim bendimi çiğneyip ezmişim. Karamsarım sevdiğim şimdi şimdiden ölüm beni değil ben ölümü beklemekteyim.

Son satırlarda ağlamalarım hıçkırıklarım bir arada haylazlık işte sığmayan kalbime vurulmuş bir sancı kalmadı hüküm süren yıllara meydan okuyan bir hancı yüreğim taşmış aşmış şeytana uydun kaldı işte bende tükenmeyen bir acı.

Aktı geçti bitmedi yalnızlığım karamsarım işte mutluluk içinde bir seni ararken mutsuzluğa kapılmışım ben ahlarımı vahlarımı kim için söyleyeyim söyle!

Kayboldu sayfalarımda herşeyin bulamıyorum seni sıkışmış kapı aralığına bir yanım saymadım bu günleri kaç sayfa kaç metin eklendi sensizliğime dünyam beni uçsuz bucaksız şehirlere itiyor ve sen hala yoksun.

Bu kaçıncı yağmur bedenim ıslanırken ıslandığıma değil seni kaybettiğime yanarım. Karamsarım bugün işte bir sokağa alışamadan sensiz geçen sokaklar meskenim olmuş bana.

Bir yanım seni arar bir yanım acır kanar her baktığım yerde gözlerim çekinmez seni arar ölümse yokluğun gibi çözüm değil ben zaten ölmüşüm.

Nedensiz sebepsiz sevmişim ben seni çok mu? şey istemişim gülüşünden,öpüşünden başka terkedemedim yalnızlığımı anlayan uçurumları.
Gözümden akan yaşları silemedim süremedim titrek ellerimi acıyan gönlüme süremedim.

Akıp giden yaşlar bir tanesine daha vurgun etmiş beni çok düşündüm seni. Mabedim kaybolmuş bugün yine karamsarım bu gece işte ve sen hala yoksun.

Karıştırmam seni başkalarına ayırt eder yine seni sever özlerim karamsarım sensizliğe işte alışamadım her gün acıyan bedenime.

Elimde kalmadı tek bir resmin oku sevdiğim senin için bu metin acıyı kederi sadece bilki gönlüme gömdüm.

Unutmak için mi sevdim ben seni
Sevdan uzaklarda
Yalnızlık ise sarmış beni sana
Yıkılan bir duvar
Şuan harabe bu gönlüm
Nedense
Ayrılık kalmış baş ucumda.

Uçurumlarda kendimi
Tebrik edemedim
Bir ümit için beklesemde
Sensizliğe
Tükenmez sevgime
Seni ne kadar sevsemde
Ayrılık kalmış baş ucumda.

Kaybetmek için mi sardım seni bedenime
Örselenmiş mermerler gibi kaldın eserimde
Her günümde halsizliğe düşsemde
Seni unutturamayacak
Bu acıyla dolu gönlüm
Nedense
Ayrılık kalmış baş ucumda...

11/06/2010
18:00

11 Haziran 2010 2-3 dakika 12 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar