Nice Ben'siz Senelere

25.05.2012

Doğduğun gün sevgilim... Yeryüzünün gökyüzü eşliğinde seni bana verdiği gün bu gün. Yaşın kadar dikiyorum mumları en sevdiğim pastanın üstüne. Biliyor musun, ben senin en sevdiğin pasta ne bilmiyorum. O kadar az tanıdım ki seni, o kadar az yaşadım ki seninle ve biz o kadar az biz olduk ki, çok hızlı geçmiş günler sevgilim. Ayrıntıları içime hapsedememişim. Özür dilerim.

Şimdi bilmiyorum, hangi şehirdesin. Yanında kimler var, elinden şu an kim tutuyor hiç bilmiyorum? Ama bu şehirde bugün, ben tek başıma senin pastanı yiyorum. Ve en samimi halimle teşekkürler yağdırıyorum Rabbime. Seni bana verdi bu gün diye.

Aslında ben çok sevdim seni. Nefes alışlarım gibi sıktı seninle olma isteğim. Ellerimin arasından öyle çabuk kayıverdin ki bilemedim sevgilim, sensizliğin bu kadar zor olacağını hiç bilemedim. Yoruldum sensiz geçirdiğim bütün günlerde. Umutlarım tükendi zaman zaman ve ben hep seni diledim.

Hayalden öte hayaller dünyası kurdum içimde. Orada sen hep vardın ve beni hep sevmiştin. Gerçeğe döndüm sevgilim bugün, doğduğun gün bir kez daha yaşadım aslı. Sen hiç yoktun ve hiç beni sevmedin.

Yokluğunu ezberlettim karış karış gezdiğim tüm kaldırım taşlarına. Bazen büyük gittim olduğum yerden, bazen hiç gidemedim. Yollar hep seni gösteriyordu. Sensizlik çölünün ortasında seni gördüm. Koşar adımlarla yürüdüm kollarına doğru. Seni hissettim. Serabım olmuşsun meğer sevgilim, o an anladım en büyük umudum, en büyük hayal kırıklığımmış benim. Meğer her yoklukta senmişsin varlığım. Meğer senmişsin varlıklarımda ki en büyük yokluklarım.

Sevgilim, iyi ki benimlesin'li cümleler kuramıyorum sana ne yazık ki. Bir kez daha özür dilerim senden belki de sırf bu yüzden. Şimdi iyice yaklaş bana. Kalbimi gör, ruhumu hisset ve dinle. Kimseler duymasın diye fısıldıyorum kulaklarına sessizce,

Doğum günün kutlu olsun sevgilim... Nice ben'siz senelere...


Seydişehir/2012

25 Mayıs'lara..

aşk adına.

28 Haziran 2012 2-3 dakika 27 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar