O Yolun Devamında

Bu da ikincisiydi zaferimi ilan ettiğim. Duyun işte ,kopan fırtınaların sesini. Her olay her dayanışma bir hediye bana. Artık sona doğru yaklaşırken tüm düşüncelerim bir rehine gibi.Saat yönüne doğru hareket halindeyim, erkenden yola çıkmanın sonucunu alacağım ama önümde engeller çok. Soran olursa ki bu da bir ihtimal,neden yaşamı sevdiğimi anlatın onlara. Hey , küçük dünyasında küllenen,senin için körüklüyorum artık.

Küçük notlar halinde, birleşince ortaya çıkacak olanın ne olduğunu bilmiyorum, Sıkışıp kalmış durumda çoğu kişi,durumları kıyaslamaktan hoşlanmasam da çoğundan iyi olan azınlıkta kalıyor. Kümelenmelerin artışıyla yerimi yadırgadığım,fakat kolay pes etmeyen biri olduğumdan , bunu çabucak atlattığım için getirilen tekliflerden faydalanmayı ileri bir tarihe bırakıyorum.Aslında objektif olmanın faydalarıyla ve zararlarıyla irdelendiği, herkesin düşüncesini mutlak doğruya eşitlediği durumları görmezden gelmenin artık bir anlamı kalmadı. Bana yazı başında, nesnellik olursa ben yokum arkadaş diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum. Evet , bu direnişte tek başına olan kaybetmiyor.

Küçük gezilerde yapılan söyleşilerin de etkisi büyük, tembellik etmeyip düzenli okuma paydalarına varılırsa başarıya ulaşmak kolaylaşır.Seslerin çılgınlığıyla devam edilen ,parklarda salıncaklar üzerine yazılmış aşk sözleriyle beraber, hayatın o kadar ilginç olması ve bunu gerçekleştirmeyi birinci hedefi haline getirenlerin oyun sonunda ortada kalması şans faktörüne bağlanamaz. Bir bağlantı arayacaksanız dünya ile sözcükler arasındakini inceleyin. Senin ,diğerlerinden olan eksikliğin aslında bir artı,olanakları çevirebilirsen, en çok sesi çıkan değil de en doğru kararları verebilen olursan yani, buna göre atılan tüm zarlarda hile olduğunu ortaya çıkarabilirsen, sen olmaktan çıkarsın artık. Başka boyutlarda başka nefeslerin arama kaynağı olursun,sana gülücükler içerisinde mutluluk getirirler. Eve gidip de ne yapacaksın ki,kaybolmanın rahatlığıyla devam et bence, o yolun sonunda seni heyecanlandıran şeyler çıkacaktır mutlaka.

17 Haziran 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar