Ölesiye Sevmek mi Demiştiniz - 2

Nerede kalmıştık?

Bizler,öylece koyun olmuş oturuyoruz pc başında,sanki bir kob var.!
Çocuklarımızla,yakın akrabalarımızla,konu komşumuzla,hal hatır sormaz olmuşuz,pc başındakilerle öyle yakın olmuşuz ki,sanki onlar bizlerin,akraba,eş,dostları.!

Kimselere anlatamadığımız,sırları,en mahrem saklılılarımızı onlarla paylaşır olmuşuz...

Peki,pc kapattıktan sonra yanı başımızda kimler var?Burnu sümük dolmuş bebek mi,karnı acıkmış işten yorgun argın gelen eş mi?

Neler oluyor bizlere,dostlar?Pc çokmu önemli ,uyutuluyormuşuz gibime geliyor bana?Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar misali,kimbilir bana nasıl sinir,kıl oluyorsunuzdur?

Ben alışkınımdır 9.köyden kovulup 10.köyü aramaya...?

Pc,de birde,karşımızda ki kişi bir tatlı söz söylemeye görsün---abovvv sanki o kişiden başkasını tanımayız.Allaha tapar gibi taparız,adı üstünde sanal dünya ve pc,içindekilerde sanaldır yani yalanlarla dolu bir dünyadır pc.!

Şimdi gidin bir dağ başına,orada da pc ,internet bulabilirsiniz.Memleket insanım'ı nasılda uyutup,uyuşturuyorlar beyinlerini?


Bilinçli kullanırsak bir tehlikesi yok,internetin.Fakat bilinçsizce kullanırsak,tuzaklar bizi bekler,gözümüz ,kulağımız açık olmalı pc sihirli dünyasına kapılmadan,bilinçlice girmeliyiz.
Pc ,de kimin kim olduğunu iyice bilmeden bir de aşık olanlarımız var,Adam veya bayan kendi ismiyle girmez takma,çakma isimlerle girip insan avı tabiriyle avını gözüne kestirir kendine sırılsıklam aşık ettirir ve kimbilir o kişinin arkasından nasıl sinsice kıs,kıs güler,tıpkı tilkinin avını tuzağa düşürdüğü gibi?
Siz ,siz olun bilinçlice girin ve herkese güvenmeyin...Sihir birgün biter ve çıkmazlara ,girer canım anam hayatınız.İyice tanıyın en yakın pc dostunuzu,hiç bir kimse değerli değildir reelinizdeki yakınlarınız kadar.Burası sanal dünya.Şaşısı da var şaşkını da var...

26 Nisan 2012 1-2 dakika 43 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 12 yıl önce

    ud83eudd20Yazı yazma, şiir döktürme, hele hele yorum yazma aşkınıza hayranım...Pc hakkında değerlendirmeleriniz doğru...Bilinçsizce pc kullananlar pisi pisi her tuza düşerler... Uzak durmak gerek gerektiğince uzaktan girmek yani içine düşmemek gerek...Sonra HafizanALLAH çok yoluna gider arkadan da pc pc gitti derler...😙👑🕵️‍u2642ufe0f