Öznel Yıldırım Doğuşu

Bıçkın delikanlı bağırışı,yüzümüzü onlara dönmeliyiz. İyi okyanuslarda yüzmeyi herkes ister ,koyulaşan yerlerin çokluğuna tutkunlaşıp ölüme meydan okuyabilirler onlar.Ama bir boşluğun özetini çıkarmak uzun zaman ister, henüz dersler dururken daha, hep araştırıp okumak isteğini engelleyen çok sebep olur ortalıkta.Derinliği sahnelemeye de izin vermeyince yetkililer, iyice yıldırımlaşıyor gençlik.Sahnede olanın nerelere sürüklenebileceğini tahmin edemiyoruz.

O cümleler ki acıları yansıtır,sarsıntıyı hissetmemizi sağlar. Seslerin yükselmesiyle ,çığlıklarla karşılanır olaylar. Tüm dünyada yankılanan bu seslere kayıtsız kalamayız istesek de. Pişmanlık çoğulluğu her akıma karşı şüphecidir. Şüpheci olmanın faydası,zararlarından daha çoktur bana göre. Bir yerde şüpheden de şüphe etmeyi öğrenmeli,hayallerin alanlarıyla birleştirmeliyiz.Tüm bunları olgunlukla karşılamak gerekir.

Beraberlik yönetimi olmayınca hesaba katılmayan unsurların ortaya çıkışı hızlanır. Bitirici hamlelerde geç kalınca sürgünlüğe doğru içsel bir yolculukta karşılaşırlar . Yıldırım hızında gerçekleşen tüm benzetmelerin merkezinde yer alır başarı.Kendinizi bulamıyorsanız çok zorlamayın.Başarı eksenli politikaların oyuncusu olmak aktarılan bir duyguyu harekete geçirmez ne yazık ki.Tüm imkanlardan yararlanılsa bile en ufak bir eksikliğin telafisi mümkün olmaz artık.

Sert tepki verildiğinde büyük resim daha net görülüyor,olayların sonucunda ters düşülen davranışları geleceğin dünyasında devam ettirmek,hayata empati köprülerinden bakmayı bir nebze de olsa öğretebilir.Yerle bir edilen duyguların onarılmasında, yenilenmenin ruhuyla depremi andıran yoğunluklardan bugünkü duruma gelebiliriz .

10 Temmuz 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar