Perdenin Arkası

Perdenin Arkası

Özellikle son yıllarda insanlığın ne kadar aşağılık duruma geldiğini görebiliyor musunuz, yoksa üç maymunu mu oynuyorsunuz? Maymunlar bile bizlerden çok daha fazla saygıyı hak etmiyorsa ben de eşek olayım, keza, eşekler bile bizden çok daha fazlasını hak etmekteler!

İnsanlığımdan utanıyorum, kendi yaptıklarımdan değil, kendi türüm yüzünden! Benim yaşadığım utançlar da yok değil ama bunlar tamamen kendi iç dünyamla ilgili, dışımdaki dünyayı ilgilendiren tek bir utancım olmadı bu güne kadar.

Sandra Bullock adını duymuş olmalısınız, Hollywood diyeyim siz anlayın!

Şimdi bu Avrupa veya Amerikalıların saçma sapan inanışları, yemekleri, kültürleri ve angut yanları vardır!

Bana göre tamamıyla aptal türlerimizi temsil ederler!

Saygı duymuyorum arkadaşım, zorla mı!

Geçmişlerinde bir bataklık mevcut ve hatta bu günlerinde de var ama saklamayı başarıyorlar, bazen ortaya çıkıyor pislikleri, bazen gizlice yürütüyorlar!

Bu hanımefendi, özetle, gençliğini, güzelliğini ve zindeliğini bir ilaca borçlu olduğunu söylüyor.

Senin gençliğinin de, güzelliğinin de gelmişini, geçmişini…

Peki, bu ilaç nedir, neyin nesidir, biraz ben de araştırdım! Dehşet verici şeylerle karşılaştım!

Bahsi geçen ilaç çocuk derisinden elde ediliyormuş!

Adrenochrome, 9 yaş altı çocukların işkenceye ve dehşete sokulması vasıtasıyla elde ediliyor!

Çünkü küçük bir çocuk bir yetişkinden daha saf olduğu için hissedecekleri korkunun farkı, salgılanan adrenalinin kalitesini belirliyor.

Kurban işkence yöntemine maruz kalıyor ve ölüm süresi mümkün olduğunca uzatılıyor, bu sayede vücudun salgıladığı Adrenochrome miktarı çoğalıyor ve kurban öldürüldükten sonra boynun arka kısmından şırınga yardımıyla kimyasal emiliyor!

Hiç düşündünüz mü, yakın tarih olduğu için ben merak ettim! Sizce Suriye Savaşı sırasında kayıp olan çocuk sayısı kaça ulaşmıştır?

1,6 milyon 04-09 yaş aralığında çocuk kayıp!

Savaşlar neden bitmiyor sorusuna, bir yanıt daha bulmuş olduk!

Sadece petrol, sadece para, sadece topraktan ibaret olmayan savaşları görebiliyor musunuz?

Peki, bu ilacın dozu ne kadarmış biliyor musunuz?

Sıkı durun, 30 bin$ ! Sadece birkaç gr için yok edilen minicik yürekler!

Salakça saplantıları yüzünden dünyada gergedanları yok eden bir beyinsiz insan topluluğunun, artık insanlara da hiç acımadan her şeyi yapabileceğini yaşayarak görüyorum!

İnsanlığımdan utanıyorum!

Yani bizler, yok Ayasofya, yok muhalefet, yok ekonomi derdiyle uğraşıp dururken, bu salakça şeyler de perdenin arkasından süzülüp geçip gidiyor!

Keşke milattan önce yaşasaydım, çünkü günümüz koşulları artık çekilecek gibi değil!

Yani bu işi kim yapacaksa yapsın, kopacaksa kıyamet, bence artık zamanı gelmiştir, kopsun!

16 Temmuz 2020 2-3 dakika 95 denemesi var.
Yorumlar (2)
  • 3 yıl önce

    Dehşete düştüm vallahi arkadaşım ne diyeyim, nasıl elde ettiysen bu bilgiyi, helal olsun, çok af edersin, ağzımı bozacağım burada böyle bir Or... pu çocukluğunu ancak bunlar yapar, vicdan zaten Hak getire... Batı batı dedikleri zulmün kol gezdiği, insanlıktan nasipsizlerin kendilerinden başka kimseleri sevmediği bir organizasyon, geri zekalı beyinsiz fetüş de ''Haçlılar size dokunmazlar.'' mealinde salakça bir laf ettiydi geçmişte, dediğin gibi savaşlar batıyı, hatta vahşi batıyı demek lazım ayakta tutuyor... Benim aziz milletim şunu bilsin ki hiç özenilecek bir tarafları yok, medeniyetleri yerin dibine batsın. Tek dişi kalmış canavar benim gözümde Mehmet Akif'in dizeleri ile onların uygarlıkları... Kutluyorum yürekten kardeşimi...