Postkolonyal Öğretmenimiz

Yaslandığım asırlık çınara kendi sesimi katarak yeni bir oluşum çıkarmaya çabalıyorum, beynine kazınacak cümleler bulmalıyım evrensel olanı yakalamak için .Göz açıp kapayıncaya kadar değişim baş gösteriyor, suskunlar konuşkanlaşıyor,düşündükleriyle kimseyi inandıramayınca köprüden atlayarak intihar ediyor bir oklu kirpi.

Sırtını kayaya dayamış adamın enselenişiyle, bal ve çiçek özütü elde ederek yaşayan yeni bir insan türünün yanlış ve bilinçsiz davranması yüzünden bu durumla karşılaşmış oluyoruz.

En iyi hikaye kestane üzerine olan mıdır? Bu kadar işlerden sonra yine de umuda yolculuk başlıyor bir kaç şanslı kişi için. Şeker yaktıktan sonra gelin, arkasını dönüp çiçeğini fırlattığında aslında o çiçeği kim kaparsa ona kısmet çıkmayacağını çok iyi biliyor. Akşamları çok içen bir rektör yeğeni ,papaza fırçayı çekip yağlanmaya devam ediyor,

Yarışa hazırlanır gibi sürmeli gözlerine son kez baktı, hiç umulmadık zamanda aşık olmuştu, siyasi olaylar, uluslararası ilişkiler bölümünde okuduğu için yakından takip etmesi gereken konuların başında geliyordu. Siyasetten yakından ilgilenmesi aslında sevgilisini rahatsız ediyordu, beraber konuşabilecekleri ortak konulardan biri değildi siyaset, ama belki de böyle daha mutlu olacaklardı.

15 Mart 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar