Realist Hayalperest - 1

İki dudağının arasından çıkan en güzel söz olmalı "seni seviyorum" derken hep gözlerime baksan doyasıya. Baktıkça yüreğindeki aşk göz bebeklerime yansısa aksa yüreğime yüreğindeki en güzel sözler içimde yaşasam seni gönlümde yaşatsam. Ben kalemimi senle doldursam bir bakışta ama baktıkça doyamasam sana. Kavga etsek küsüp arkamı dönsem sana sen "aşkım özür dilerim" desen, kızgın olsam da sana gözlerini görünce vazgeçen gene ben olsam. Sarılsam boynuna öpsem dudaklarını ve yine doyamasam.

Sonra sürpriz bir gül alsan bana ben görünce izah etmeye çalışsan ama sonuç mizah olsa "karım ol lan" desen gulu bana uzatırken gülsek ikimizde "tamam lan" diye cevaplasam mesela.

Bir zaman sonra evlenip seni evimizde beklesem. En sevdiğin yemekleri hazırlayıp getirsem masamıza. Sen bir kadeh içmek istesen ben kızarak karşılık versem sonra "kızma aşkım" desen ve ben gene kıyamasam aşkıma.

Ara sıra kavga edip bitirsek ama hiç bir zaman bitti demesek birbirimize.

Bir pazar günü evde oturup dvd izlesek ellerin benim karnımda dursa ve bebeğimizin ilk tekmelerini hissetsek anne karnında. Sen havalara uçsan heyecandan, gözlerime bakıp "sizi çok seviyorum" desen. Sonra elini tutup karnıma yöneltsem bir daha ve "bizde seni çok seviyoruz" desem hayatımın en güzel eşi ve babasına.

Yıllar sonra bebeğimiz büyümüş okula başlamış, eve karne getirir olsa. Karnesine bakınca her istediğini alsak ona. Birleşse dudaklarımız onun yanaklarında. Gitgide büyüse lise üniversite derken evlilik çağı gelse onun da versek gitse sevdiği adama. Evden çıkarken ağlasa sarılıp "ağlama yavrum ömrün boyunca sev" desem ona ama damlasa benimde gözlerimden bir iki damla.

Aylar sonra haber gelse "torununuz oldu adını sevda koyduk" diye. Belki bizden özeneceklerdi sevda adını. Bizim sevdamız iki cihanda da baki olacaktı. Gene çocuklar gibi sevinsek ve ilk torunumuzu alsak kucağımıza.

Mutlu olsak ışte be. Ve bir gün kader ayırmak istese bizi ama asla ayrılmasak ölürken bile sadece sen olsan yanımda, tek tabutta iki beden yatsak kara toprakta sonsuza...

29 Ocak 2013 2-3 dakika 5 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar