Rüyalarım Bırakmıyor Seni

Şu an seni tanımıyor gibiyim yani o koskoca aşkımın bir kalıntısını bile hissetmiyorum, düşünmedimde zaten bu aşkı, şu boş değersiz geçen günlerimde ama sen eskisi gibi damarlarımdan rüyama girdin ben ne kadar düşünmesemde, o aşk için canımı verebileceğim unutulmuş,. ve daha sonra da her an hatırlayarak tazelemek istesem, düşünmek isteyip de düşünemesemde,. yine sen...
Ya sen, beni bırakmıyorsun ya da benim rüyalarım..
Uyandıktan sonra inan birşey hatırlamıyorum tabi tamamen eskisi gibi değil, doya doya göremiyorum hatta unuttum diyebilecek durumdayım güzelliğini, yada durumum yok düşleyecek aşktan gayrı, güzellikten geçtim aşkı düşleyemezken aşkın beni düşledi evet bişey hatırlamıyorum.
Hatırladığım tek şey rüyamda ah!.. ahh!.. diye bağırışım kalbime saplanan aşkından.Evet gerçekten ne seni gördüm, ne başka bişey ya da hatırladığım şey bu; sadece seni hissettim ölüyordum sanki, seni hissetmenin neye maal olabileceğini unutmuşum, sana bağlılığımın basit olmadığını bir kez daha anladım ve aktarmak istedim.Keşke seni gördüğüm o günlerdeki düşüncelerimi yazsaydım içten düşünceleri.. ama yazmadım çoğunu ve korktuğum gibi unuttum.Artık böyle iki üç ayda bir rüyalarımda vuruyorsun tokat atar gibi...Normalde rüyalarımı hatırlamam ama sen varsan içinde unutamam o rüyaları, inan çoğu aklımda.
Ya sen beni bırakmıyorsun, ya da damarlarımda akan kan sen(i)!...

- trh 25.03.2009 -
(ilk denemede bahsettiğm deftere bir yıl aradan sonra ilk defa yazdım iki gün önce)
(ve buraya aynen aksettim)

Akasya ağacında yaslı
leylak kokuyor, güle benzer
gülbahçesinden almış adını
anlamadım bu kız neye benzer
iyice yaklaştım nerde saklı
sanki bulut kaplı her yer
ya da gözlerim kamaşır
korkarım
korkarım bu gülzaeer

(-yeşribçi-)

27 Mart 2009 1-2 dakika 7 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar