Sana Dair

sana merhaba , dediğimde bilmezdim bu merhabanın soluğumu keseceğini nefessiz kalacağımı ve bu merhabanın yüreğimde çiçekler açtıracağını. güzeldi sana merhaba demek çok güzeldi. günler geçti... kısa zamanda ne çok şey paylaşmıştım ve yaşamıştım sana dair.

Hoş geldin, dünyama hayallerime,umutlarıma. sen benim hiç kimseye açmadığım kalbime hoş geldin. sen geldin ya kışlar daha bir bahardı. sanki baharlar daha bir yeşil geliyordu gönlümün kırlarına, düşlerim daha bir pembeydi. pembelerim daha mavi dolaşıyordu gökyüzünde. sen geldin baharı verdin yüreğime. sen geldin ve gündüzlerime bir güneş daha kondurarak aydınlattın yüreğimi.

sen geldin işte bendeydin artık. elimi tutar mısın dediğinde. sana söyleyemesem de aslında bunlardı benim yaşadığım. bunlardı bana yaşattıkların. sana elimi uzatmıştım zaten. sen anlamamıştın sana ne kadar yakınmışım. sen ne kadar içimdeymişsin .

Sana dair ne varsa büyüttüm içimde, korudum, sakladım. kimse bilmedi yaşadığımı. bütün sevmelerimi senin için kullanmıştım. sevdamı büyütüp gözbebeklerimde sakladım sakladım anlamadın. sen bende vardın ve ben seni şehirlerce uzağımda sevdim. bütün şehirler kadar bende idin.

demiştim sana; sen bahar ortası kış sevinç sonrası hüzün olma ne olur ama neden dört yanım karanlık neden dört yanım yalnızlık ve neden neden yalnızlığımda hep sensizlik neden sensizliğimde hep yalnızlık var.

işte sen, benim yüreğimde bu noktadasın. ister kaçıp git ister kal, ve gel tut elimi ama sakın arada kalma ve sakın unutma. canımsın, cansın ve bu şehirde sen varsın, sadece sen...

20 Haziran 2011 1-2 dakika 2 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (2)
  • 12 yıl önce

    Sana dair ne varsa büyüttüm içimde, korudum, sakladım. kutlarım içtenlik dolu bir öykü anlatım gül hanım👑...

  • 12 yıl önce

    bir deneme bu yazımlar ama inanın sürse gitse günlerce okunacak kelimeler.. özenle ayrılan paragraflarda, özenli kelimelerden örülü cümleleri bu denli okunası yapan belkide hikayenin yazarda bıraktığı hisler olabilir.. duygu yüklü cümlelerin yürekten döküldüğü aşikar.. denemenize tebriklerimi bırakıyorken herşey yüreğinizce olsun diliyorum gül hanım..