Sayısız Benzetmeler

Birbirini kesen iki çizginin merkezden uzaklaşmasıyla çıkan sorunlarda çok daha sertleşir tavırlar. Her düzlemin oluşturduğu açılarda benzerliğin en güzel örnekleri çıkar.Dünyanın dört bucağından aynı manzaralarla karşılaşırız. Yanlışlık, anonimleşerek kestirme yollardan düze çıkmanın diğer adıdır. Uygun anlarda karşılaşılan her aydınlığın altında başka bir anlam yatar. Haber bağlantıları kesildiği zaman bu aydınlık vücut değiştirerek başka şekillerde çıkar karşımıza. Uzun ihtiyaçların ötesinde yoldan çıkmış yazılar en öndedir. Çünkü yanlışların yazılara arka çıkması görülür bu şekilde.




Bir şeyin yüzeyselliği, kimse kusura bakmasa bile getirisizliğin kanıtıdır. Zarar verilen ilişkilerdeki ahlaksızlığın büyük bulunuşlarında, zaferin önüne zararlar geçer. Düzeltmeye çalışmak sonuç getirmez, çeşitli ulusların ham madde kaynaklarındaki zararları telafi edecek masraflar ,eski güzel günlerden çok uzaklaştırır, bir daha asla eski hale getirilemez küresel pazarın etkisine girmişse.




Verileri pekiştirerek geçersiz haldeki hesapların tekrar açılması büyüklerin işine yarar, varlıkların tümünün eşit olamayacağının en güzel örnekleri çıkar bu dilimlerden, eşitsizlik boyutları o kadar geniştir ki en güzeli bile ceset haline getirir. Ne pahasına olursa olsun özellikleri yitirmemek için çalışmak gerekir. Her günün boşluğuna sığabilecek küçük tohumları toprağa ekme zamanı geldi artık. Toprak, dokularımıza işleyerek ifadelerin pusuya düşmesini engeller.




Her zorlayıcı yazı kurtarıcısını bekler, kurtarıcısına aşık bile olur bazı durumlarda, sancılı süreçlerde toprağın etkisi yazıyla değerlendirilir, ne demek istediğini kimse anlayamasa da toprağın yazıyla bir ilgisi vardır. Havadaki kirliliğin solunumu engellemesiyle aksi yönde çalışır o. Her gürültüde rahatsızlığını çekinmeden dile getirerek kahramanlığı dışarı verir.

06 Temmuz 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar