Seni Sevmek İçin Sabırsızlanıyorum

Bu duydukların aramızda kalsın dediğin kaç kişi sevdi? Seni hakettiğini düşündüğün erkek karşına en son ne zaman çıktı? Belki ilerde fikrin değişir diye mi; kendini zorlayarak duygularını değiştirmeye uğraşıyorsun? Benim için açıkçası pek önemli sayılmaz bunlar. Cevap bile vermeye tenezzül etme şimdilik.
Erkeğin iyisi yatakda değil değil ayrılıkda belli olur. Bana güven demeyeceğim tecrübelerimden yola çıkarsak birinin birşey istemesi başlarsa ilişkilerde anla ki artık sevgili değil objesi oluyorsun onun ta ki seni aradığı yerde bulamayana kadar. Ben bunları değiştin dememen için önceden tebliğ ediyorum sana. Gönül isterki ömrümün sonuna kadar hiç bıkmadan sev beni.
Niye sürekli soruyorsun demiştim sana benim için dert değil bunlar. Ve emin ol sen yapmışsan o herneyse mutlaka güzel olmak zorundadır. Bundan adım gibi eminim. Birazcık sevgiyle görmezden gelinen şeyler daha bir mutlu ediyor insanı. Zaten kabahatlerimiz olmasaydı neyimizi özleyecektik ki?
İlk öpüştüğümde yirmi dördüm bitiyordu. Ve o andan sonra dudağım konuşmak dışında yeni birşeyler öğrenmişti sevicimden.
Senden iyi olmasın demeyeceğim ayırt etmem terbiyesizlik olur. Mübalağa yapmakda aşkın ömrünü törpüler. Ama şunu söyleyebilirim terkedişlere üzülürken yeni bir aşkın ayak ucunda uyandığımızı hiç aklımıza getiremeyeceğiz. En azından bana öyle geliyor. Çünkü ne zaman ağladıysam mutlaka güldüğümü hatırlıyorum.
Memleketin durumuyla sürekli yakından ilgiliyim şu açlık ve savaşlar bir an önce bitse vicdanen sofraya oturduğumda sıkıntı çekmeyeceğim. Bir bebeğin annesini emdiğinde ağzına süt gelmiyorsa bunda tüm insanlığın suçu var. Bunu göstermelik yardımlarla saklayamayız. Ancak safımızın belli olmasıda sessiz kalmaktan makbul.
Seni tanımasaydım muhtemelen okeye dördüncü olacaktım. Avarelikte master yaptım. Bu memlekette sigortasız çalışıyorsan sen en iyi elemansın. Ondan en son çalıştığım şirket kapının önüne koydu ya beni. Ve bunu alışmak zorunda kalabilirsin şayet imza ile imtihanın bitmediğine inanıyorsan.
Hayat bana hiç bir şey öğretmedi. O kadar bedavacı varken sıra gelmedi de diyebilirim. Ben kul hakkı yemeye korkarım. Açlığım hiç geçmez zaman zaman. Yolda para görsem etrafından dolanırım ki kaybeden benden bulmasın. Sonra huzura çıktığımda buna mı tenezzül ettin diye bir soru üzerime yük olmasın.
Evet ilk öpüştüğümde Macellan gibi o tutkuya esir düştüm. Bitkisel hayata girdim. Hep fotosentez yapmak istiyordum ama sevgilim buna izin vermiyordu bir gün ansızın bıkarım korkusundan. Hiç de öyle olmadı neyseki. Anladım ki hem eş hem damızlık arıyormuş insanın parası olunca elbette haklı olmak ister. Yaşım genç olmasa buna razı gelebilirdim saklayacak değilim.
Boşver bunları sana bir kahve kendime de çay yapayım. Sonra zaten bir ömür bizi bekliyor dertleşmek için. Neden mi kızmadım sana. Benden önceki hayatına müdahil olamam. O senin ve onun arasındaki şeyler. Ben bize bakarım kusur aramam ne sende ne kendimde. Kusursuz aşk yalnız sevince gerçekleşiyor. Aradığın adam bensem eğer bunu farkedeceksin.
Bedenimin sahibi olduğun kadar sevgiminde sahibi sensin artık. Kötü alışkanlıkarım kalmadı sen kendini bana hediye edince. Hakettim mi bilmiyorum. Ama seni sevmek için sabırsızlanıyorum.

11 Ekim 2012 3-4 dakika 35 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar