Senin olduğun bir dünya da yaşamak güzel genede

Özetle seninle herşey artık eski. üzerime olmayan ebisem gibi istesem de canım yanıyor seni düşünmekten. Kalbim de fay kırıkları gibi toprağına geri döndün sen. Bilimsel bir açıklama yapacak olsaydım deneme yanılma ve unutma seramonisi idin dş tutan gözlerimde.
Şimdi sevdiğin şeyler tatsız ve kokusuz. Üşürken bile ellerini aramıyorum. Bu ülke o kadar güzel ki gezilmiş bir şehir misali ardımız da bırakıyoruz gölgelerimizi. pek çok şey öğrendik, bir o kadar korktuk yaşananların sonumuzu çabuk getireceğinden ellerimiz uçurumdan düşerken bir çiçeğe tutunmuşcasına çaresizdi.
Yazdığım ve söylediim, direnip inkar ettiğim, dilime sus çektiğim hüznü artık kendim arıyorum sonbahar çökmüş yüzüme. Vakit aşkın önünde eğilme vakti ezilmek için kendime adımlarını arıyoum kaldırım taşlarında.
Özetle seninle herşey eski. Gözlerim büyüyor siliütini silerken bebeklerinden.Elveda sevgilim, elveda aşk, elveda yarın. Seni sevmek güzel, seni sevmek acı vericiydi, ancak hiç pişmanlık duymadım.Çünkü aşkın sonuna geldiğimizde kendimiz kopartık uçurum çiçeğinden ellerimizi. Senin olduğun bir dünya da yaşamak güzel genede. Hoşçakal......

10 Temmuz 2009 1-2 dakika 35 denemesi var.
Yorumlar