Sevdamın Hikayesi

Yine çilingir sofrası kurduk içiyoruz, kafalar çakırlaşmaya yakın yanımıza bir abimiz gelip muhabbet etme başladık. Konu döndü dolaştı aşka ve sevgiye geldi, abimiz yaşadığı bir sevdasını anlattı bize, çokta güzel sevdası varmış anlattığı kadarıyla. ama yanlız sadece o abimiz anlatmadı aşkını.

Muhabbet yeni başlıyor....



Abi ben zamanında birini sevdim hem de canımdan can katarak sevdim, sevdiğim kız benim en yakın arkadaşımla birlikteydi, yani bir ilişkileri vardı.

(arkadaşlar ters ters bakmaya başladılar kendi kız arkadaşları sandılar.)

Abi bunların ilişkisi iki hafta sürdü, ben kıza uygun bir zamanda anlattım durumu, tabi arkadaşımada anlattım pek oralı bile olmadı.

Biz bu kızla küsüp küsüp barışıyoduk. Zaman epeyce geçti biz çıkmaya başladık, üç hafta ilişkimiz yürüdü. İkimizde de problem yoktu kızın ailesi yakalamıştı bizi, abi tam da senin her zaman içtiğin o parkta yakalanmıştık, ayrıldık ve bana ortalık yatışınca tekrar deneriz dedi ve gitti.

Konuşmadık aylarca zaten bir kavga ettikmi aylarca konuşmazdık, aradan zaman geçti biz yine konuşmaya başladık, benim bir arkadaşımla daha konuşuyormuş o arkadaş da benden hafiften tırsar, çocuk geldi güzelcene anlattı bana olanı biteni. Ben bunların msn konuşmalarının çıktılarını alıp kızla buluşmaya gittim ve önüne attım, sinirlendi kızardı bozardı, ben yine seviyordum onu.

Biz yine küstük, aylar geçti yine barıştık, abi ben çok aptallık yaptım bu kıza karşı cenazem olduğu gece kapısında yattım, yetmedi kalbimin üzerine baş harfini kazıdım canım öle bi yandı ki anlatamam, her dediğini yaptım yani anla işte.

İstanbul'u hiç gezmemiştim onun sayesinde istanbul'a parmak attım, abi gel zaman git zaman tarih 14 eylül 2009'u gösteriyor gecenin ikisi bir ilişki başlıyor , sorunsuz geçirdik cicim aylarını, ama dikim aylarına geldiğimizde film koptu.

(abi=>; ulan sadede gelmeni bekliyoruz hadi anlat şu hikayeyi ya da filmi)

Abi ayıp ediyorsun ama şurda başımızdan geçen sevdamızı anlatıyoruz ayıptır yaa.

(abi=>; tamam tamam şaka yaptık anlat ama çabuk anlat patladık vallahi)

Nese abi bu kız benim ilkokuldan bir kız arkadaşımı sevmiyor benimde onunla konuşmamı istemiyordu, arada kaldım abi dediğini yapmadım kızla konuştum kaç senelik arkadaşımı harcamak içimden gelmedi, sevgilimiz ya aldı telefonu eline karıştırıyor, kızla benim resmimi gördü cıldırdı, yalvardık yakardık olmadı, sultanahmet meydanına rezil oldum vallahi, ayrıldık o gün, vallahi yalan olmasın ama bir ay geçtikten sonra yeniden çıkmaya başladık, soğuk davranmalar beni kendinden soğutmalar ters ters cevap vermeler filan yinede dayandım, arkadaşla bilirler okulda evrakları ben hazırlarım, karne zamanı karne basıcaz gecenin bir yarısı işimiz yoğun yorulduk filan dinleniyoruz, bunun facebook'una girdim ara verdiğimizde, karşıma dirak bir ilişki isteği çıktı, sordum kıza ne bu diye, yanlışlık olmuştur dedi, araştırdım çocuğa ulaştım ve beni üç gün aldalttığını öğrendim, tabi biz ayrılmıştık o ara.

Aylar geçti dön oraya dön buraya uyku tutmadı, abi ben ne dubleler kırdım bu yollarda ne kavgalar verdim bilirsin hepsi de bu kızın yaptığı pisliklerin tesiriydi.

Salaklık bende yaa hala seviyorum bu kızı.

Doğum gününden sonra barıştık yine, aptalım ben yaa vallahi aptalım, bu sefer ciddi bir ilişki yaşamak için gittim yüzük aldım ve boğazın göbeğinde taktım yüzüğü.

Aradan yirmi gün geçti abartmıyorum saydım çünkü, tam yirmi gün sonra bakırköyde sahilde çimenlerde otururken facebook adresime girdi, birden parladı bağırmaya başadı, neymiş efendim sen nasıl kızlara yorum yaparmışım, kız dediğide okulda benim asistanım, kız acıklı bir parça paylaşmış sevgilisinden ayrılmış bende altına üzülme geçer yazmışım, sıkıntı bu yani, çıkardı yüzüğü çekti gitti.

Ben ona erkeklerle konuşma dediğim zaman inadına konuştu

Ben ona erkeklerle resim çekilme dediğimde çekildi.

Ben ona erkeklerle dolaşma dediğimde dolaştı.

Şimdi abi yaptığı doğrumu sence?

(abi=>;bak kardeşim ikinizde birbirinizi seviyorsanız bunlar fasa fiso birbirinize günmelisiniz. ki sende o potansiyeli gördüm o kadar terkedilmişsin yinede vazgeçmemişsin. helal olsun diyemicem sana kusura bakma....)

Abi ne yapayım seviyorum....

(abi=>; iyi .ok yiyosun )

Nese abi muhabbeti dinle sen.... :)

Aylar geçti barıştık yine, ama bir ilişki söz konusu değil, ben yaklaşıyorum o kaçar gibi yapıyor ama kaçmıyordu, çok garip bir durumdu yani, zaman zaman buluşurduk. Kurban bayramında bu geldi, o aralarda benim bir arkadaşa kendi arkadaşını ayarlıyordu ama kendine zemin hazırlıyormuş, nerden bilebilirdim, çocuk sağolsun anlattı bana durumu, ben yakaladım bunları soskta konuşurken, sen bilirsin abi geçenlerde birileriyle kavga etmiştik bizim idris abinin dükkanından bıçak çekmişlerdi bize.

(abi=>;o bıçakla ben traş oluyordum. iyi denk getirip sokamadı bir tarafınıza)

Abi o bıçakla ben bu kızın peşine düştüm onu anlatmaya çalışıyorum zaten.

Arıyorum açmıyor telefonunu, başakalarından arıyorum açmıyor, benden kaçıyor. Sokak sokak gezdim buldum kızı, yanında kuzeni vardı, kuzenide beş-altı yaşlarında, çocuğu görünce sakladım bıçağı, yapamadım abi gözüm kararmıştı o küçük velet olmasaydı ben şuan içerdeydim abi.

Mesajlar atıyorum buna kin kusuyorum, ama elimden daha fazlası gelmiyor.

Kız gitti sekiz ay oldu gideli, gitti ama içimde kaldı keşke o bıçağı saplasaydım karnına.

(abi=>;ulan saplasaydın içerde çürürdün be. iyiki çocuk varmış. başının gözünün sadakası varmış)

Abi ne alakası var sadakayla yaa iyice uçtun hee :))

(abi=>; tamam lan uzatma işte anladın sen onu... )

Abi şimdi bu kızı hala sevdiğimi söylesem ne dersin bana.

(abi=>; ulan akıllanmayacaksın dimi. git sev sevebildiğin kadar ama başına bir bela alırsan gelmem ziyaretine)

Abi yapmam sen gelmezsen kim gelcek ziyaretime :)



Abi şaka bir yana da ben hala o kızı deliler gibi seviyorum. ne yapayım abi aşk bu önüne geçemiyorsun ki...

(abi=>; s.... lan bende oturmuşum seni dinliyorum. yürü git işine oğlum yaa. hadi bana eyvallah sabah iş var görüşürüz çocuklar. bu murata sahip çıkın bu gece açıldı iyice açılıp sapıtmasın.)

Eyvallah abi sağolasın muhabbetin için iyi geceler, yengeye selamlar....

25 Mayıs 2011 6-7 dakika 1 denemesi var.
Yorumlar