Sevimsizlik Çıkıyor Aradan

Tiyatrodaki onarımların kendi içinde dekoru eksik geliyor dışarıdan ilk bakanlara göre. Bunu bir bağlam içinde tutmak en küçüğünden en büyüğüne kadar herkesin görevi. O kadar da anlaşılamayacak kadar değil,gerçekten. Opera binalarındaki kasvetli havadan, ancak söylenilen bir akış oluşması gerekir ki hızlı giden hayatımıza denge gelebilsin. Çok konuşkan arkadaşlarımızı buralara getirebiliriz, günahla vurulup deliliğe doğru çekinceler ardından gelecektir zaten, hem de bu olay hayırlı bir işe bile vesile olabilir.

Fazla vakitlerimiz giderek kısalıyor,bunu güzel zaman geçirebilecek aktivitelerde aramalıyız, sızlanmalar değersiz dolanımlardan geride durabilir bu şekilde. Kendimize yeni alanlar açarak değişime öncü olabiliriz ,bunun için gerekli koşulları sağlamak gerekiyor.

Köy düğünlerindeki gelin karşılama törenlerini iyi analiz etmeliyiz , saat çok geç olmuş olsa bile mutlaka yapın bunu,buna rağmen çok şey kaçırdığınızı düşünüyorsanız kısıtların bozulması etkisinde kalabilirsiniz. Ne kadar kötü bir durumla karşılaşacağınızı varın siz düşünün artık.

Kağıtlar kapıp hiç görmediğiniz bir şeyi çizmek ne kadar hayal gücü gerektiriyorsa,çağrılan coşkuların hürmetinden esirgenmemiş oransızlıkları ciddi bir gösterge olarak kabul etmeniz de o kadar hayal gücü gerektirir, bu, son zamanların en gözde çözüm yöntemi olarak görülüyor.

Hayatta herşeyi kurgulayarak yeni boyutlar çıkartabilirsiniz, Kendinize saygınız olsun yeter ki. Bir de kurguyla gerçeği karıştırmazsanız , o zaman anlayabilirsiniz ne demek istediğimi.

20 Nisan 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar