Seviyorum Ve Sevilmiyorum

Unuttuklarım ve unutmaya ana kala tekrar hatırladıklarım. İşte topla tüm bunları. Bir hayat ediyor, benim hayatım... Hangi gün biteceğini bile bilmeden, hiç hesapsız yaşıyorum duygularımı. Umutlarım tükeniyor kendimden geçerken. Sonbaharım oluyor sevmelerim. Hazin başlangıçlar doğuruyor her yeni gelen saniye. Sevmelerin en güzeli, sevilmemelerin en çirkini... İşte bu kadar zıtlaşıyorum benliğimle. B...u kadar fazla inatlaşıyorum.

Gözlerimin doluluğunda yaşıyorum ömrümü. Sadece gözyaşının buğusuna yazabiliyorum o kahkahalarla konan ismimi. Ben tükeniyorum yeryüzündeki varlığım her saniye sonrası sona yaklaşırken. Ah sözcüklerimde gizlediğim şehvetlerim ne de acımasız oluyor Güneş şimdi. Neden doğmuyor cümlelerime.

Yalnızlıktan doğan tüm nesneler biraz daha çilekeş. Biraz daha derbeder, biraz daha harap... Çok daha fazla sessiz, sevgisiz, nedensiz...

Sadece bir ömür bitirmeye çalışıyorum. Yalnızca güzel anılmak istiyorum saltanatım sona ererken. Köprüler deviriyorum, nice şehirler yakıyorum. Ne kederleri yağmalıyorum gündüzlerimde, gecelerimde.

Seviyorum ve sevilmiyorum ve yine ağlıyorum utanmadan, hiç sıkılmadan, kırmadan, yormadan; kırılarak, yorularak...



Ekim/2011

25 Ekim 2011 1-2 dakika 27 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar (1)
  • 12 yıl önce

    Bazen sevilip de sevilmediği duygusuna kapılır insan. Hüzün kaplar her yanını baştan ayağa, umutsuzluk yaşam biçimi olur belki uzun bir süre ya da geçici bir süre, hele yaş da genç ise; oysa hayat ne fırsatlar saklıyordur ileri ki zamanlarda bize. Umutla beklemek lazım güzel günleri. Hani güzel bir Özdemir Erdoğan şarkısıdır dillerde''Bir büyük piyangoyu beklemektense, küçük ikramiyelerle mutlu olmalı'' Ne diyelim. Kutladım seni Cemre Şeyma...👍