Sevmek Sevilmek

Sevmek ve sevilmek; Bu iki kelime arasında dağlar kadar fark var derler fakat yollar hep aynı yola çıkar.Sevmek,hayatımız boyunca hep bizimle olan,bizle beraber yaşlanan bir kelime.Sevilmek ise bambaşkadır çünkü;o duyguyu en doruklarda hissetmek belki de dünyanın en güzel hissidir.

Hayat boyu ruh eşimizi arar dururuz,acaba nerde,nasıl,ne zaman karşılaşıcaz.Birine kalbini açtığında midende uçuşan kelebekler gibi kanatlanıp uçuyorsun.Ve sabah uyandığında aynaya baktığın zaman,yüzünde ki gülümsemeyi hiçbir şeye değişemezsin.Güneşin nasıl doğduğunu,kuşların nasıl cıvıl cıvıl öttüğünü ancak sen anlayabilirsin.Yaşam boyu sevmeyi ve sevilmeyi yaşayamamak büyük hayal kırıklığıdır.Sadece aşk değildir sevmek bir küçük çocuğun size gülümsemesi bile ona olan sevginizi artırır.Bir kedi yavrusunu alıp bir kap yemek vermek sevmenin bambaşka şeklidir.

Hayata sadece bir kez geliyorsunuz ölümlü dünya söyleyin sevdiğinize sevginizi seven kişiye verin bir şans hayatın en zirvelerine çıkın,unutmayın kimse sizden ve sizin duygularınızdan üstün değildir.Sevgi sabırdır.

Bazen Allah sevgisi tüm sevgilerin önüne geçer; çünkü o öyle yaradan ki sahip olduğuz her şey onu sayesinde.Onun sevgisi ve ona bağlanmak iyi bir kul olmak bizim elimizde.iman sevgisi olandan bizlere zarar gelmez diye düşünüyorum.

Sevmenin ve sevilmenin tanımını yapmak zor ama yaşamayı bilirseniz o zaman tarifi olmayan bir duygu yaşayacaksınız. Unutmayın ki hayata sadece bir kez geliyorsunuz,tadını çıkarın.

18 Ağustos 2020 1-2 dakika 3 denemesi var.
Beğenenler (7)
Yorumlar (2)