Silüetimin Tenhası

Büyülerin yaşantısı, tehlikelerin geçirilmesi,bürünebiliyor kılıklara ateşlerin yakmadığı. Unutulmaz seslerin yanında askıntılık çağı,rüzgarın yolları bozmasını sağlıyor rahatlamak için. Dünyayı anlatarak ısrarla defediyor nefreti.

Yazıyorum her gün.Boşluksuz,ara vermenin sinir bozucu yazgısıyla, yeni haberler geliyor uzak uçlardaki diyarların çok sesli yapılarından, güneş utanmıyor hiç, çıplaklığıma adadığım düşünceleri satarken.Silik fotokopilerde hayatın ölçüsü yatar, size gülen şişko kadına aşk şiirleri yazabilirsiniz bir anda..

Geminin güvertesinde iri yapılı şahinler,iznini göç halindeki çöküşlerin kötürümlerine iliştirmiş, Randevularına geç kaldığın zaman , bir terslik abidesi çıkartabilirsin . Evini su basmıştır,hemde pislikler taşıyan su. Senin ömründe göremeyeceğin kadar karmaşık çözümler çıkartabilirim sana bu konuyla ilgili.
Biraz zamana ihtiyacın var.

Sınırsız teşvikler sınırsız sömürü getirebilir, değişimin küstahlaşan dil öğesi,yaşlı akımların bekleyişi ve dinleme cihazlarındaki uçkursuzluk, belası olabilir çekirdeklerini çıkarmadığın öz eleştirilerinin. Sana beraber duşa girme teklifi edilirse, önce bu yazıyı okumalısın, sonra böceklerini temizleyip kaygan zeminlerde yolculuğa çıkabilirsin...

05 Nisan 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar