Sınıflanmış Belirtiler

Öğretmenin gözetimi altında olmak benim için rahatsız edici bir durum, özgürlüğü kısıtlayan bir davranış. Verimli araştırmalar yapamam bu halde, küme çalışmalarında da yeterli etkinliği gösteremem sürekli beni izleyen bir çift gözün olduğu ortamda.
Kanuna yeni maddeler koyma zamanı gelmişti artık, bunun için oylama yapmaya gerek görülmemişti. Ansiklopedi yazarları yardım isteğimizi geri çevirmişti,bize yardımcı olabilecek kimse de yoktu onlardan başka. Her bölümü kendi başına bir kitap olabilecek bir oluşum çıkarmanın peşinde, günlerin sıkıcılığından da kurtulmak için bu büyük rüyayı yazıya geçmeye karar vermiştik.

Önünde bir engel bulunmayan ve özgün düşünceleri olan takım arkadaşlarıyla işi kolaylaştırabilirdik, en başta bu fikir çok tuttu, fakat sonradan gelenlerin yeterli ciddiyeti gösteremeyişi bu düşünceyi geçersiz kılmıştı. Günahtan , suçtan arındırılmış kitap hayatı açııklayabilir, insanlara yol gösterebilir, pislikten çıkarıp aydınlığa ulaştırabilir. Bulutsuz havalarda bunun hayali kuran milyonlarca insan var, kolaylıkla anlaşılabilir bu durum.

Ortalık sessizken yazışmalar başlıyordu, formula yarışlarını takip ediyormuşuz izlenimi veriyorduk insanlara, kimse şüphelenmemiş görünüyordu.Bu işi haber vermeden yapmamız aslında herkesin yararınaydı, bu yazı süreci bittikten sonra insanlar daha bir mutlu olacak, hayatı daha dolu yaşayacaklardı. Ne yazık ki işler böyle gitmeyecek, meraklı insanların olaya burnunu sokmasıyla bu oluşumu yazıya geçirme işlemi başarısız olacaktı.

21 Mart 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar