Sonsuz Yazı Cephesi

Uzaklara dalıyorum,ölüm tırpanıyla cebelleşerek. Deniz kıyısından ötelerde yaşayan alimlerle söyleşilerde bulunmak çok öğretici oluyor,serzenişlerden gelen pis ve kurabiyeli çalımlardan usanarak ,yolumuzu buralardan gelenlerle aydınlatıyorduk.
Dar sesli kişiliklerin çok faal çalışmaları devam ediyor,karaparaları aklayabilmek için çeşitli yatırım kolları araştırılıyordu.
Bu düzenbaz safsatayla beraber hınç dolu öfke içindeki baraka, içindeki taylarla beraber yanıp kül oluyordu, mutabık kilisenin bekçisinin yaşamı herkesi duygulandırmıştı, herkesin kendi hikayesini doğru bir şekilde anlattığı bu söyleşilerdeki samimiyet, katılımcıların mutlu olmasına yetiyor,katılımcılar fazladan hiçbir şey arzulamıyorlardı.

Sonsuz yazı cephesi yeni çağrışımlar yapacaktı kuşkusuz,belki gençler bunlardan etkilecek, kendi okullarını yaratacaktı, durmaksızın devam edecek olan bu serüvenin davetsiz misafirleri de olması muhtemel olaylardandı, parçalanmışlıklara kapısı açık ve onları bütünleştirmeyi savunan akil insanlar topluluğu,gün gelecek kendi düşüncelerinin içinde boğulacaktı belki de, bunu kimse bilemezdi.

Zamanla insanlar ,dünyanın o kadar da iyi bir yer olmadığını anlayacaklardı.

03 Mart 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar