Sözlerim Ve Ben

1-Ben bensem ben varım
2-Normal insan tanımlamalara göre realitedeki insanmış.Ben deliyim desem çok bu çok mu?Olumsuz olur.
3-Hiçbir hayal ürünü kanıksanmış gerçekten abartılı değildir.
4-Dürüstlüğün cezası müebbettir af kapsamına girmez.Hayatın zorlukları ne olursa olsun ben bu cezaya razıyım.
5-İpin bir ucu bende diğer ucu nerde? Baba
6-Eyy dünyanın dürüstleri,Hep sessizliğiniz mi?Konuşacak. Biraz da diliniz konuşsun. Kızıyorum bakın.Çünkü sessizliğinizin sesi çok yüksek.
7-Bu gün ,dünden güzel yarından kötü olacak
8-Her sanatçının kendi yazım tarzı kuralları vardır.Bu diğer sanatlar için de geçerlidir.Bir sanatçı kendi gibi olmazsa tanınsa da yarına kalmaz.Tabi ki bunu anlatmaya sanatçının belki ömrü yetmez.Şiir ve düz yazı sadece yazım kuralları olsaydı bütün edebiyat öğretmenleri sanatçı olurdu.(öğretmenle saygılar) Çok uğraşacağım.Zaman çözer.Zaman yaman.
9-Düşündüm düşündüm de düşlerimin son kullanma tarihi var mı? Sanırım var.Düşlerime baktım da çoğunun son kullanma tarihi çoktan geçmiş
10- Çok çok hayalleri olanlara hayalleri olana kadar hayalperest derler.
11-Gittiğin yol çok karanlık çıkmazsız görünüyorsa geri dön başka yol dene kaybın sadece zamanın olur.Belki de daha mantıklı kestirme yol bulabilirsin.Zaman kaybın bile olmaz
12-Sanat evrenseldir.Bunun aksini söyleyen olmaz genelde.Buna göre bir mantık yürütelim.Bir şiiri başka başka dillere çevirdiğimizde şiir gibi duruyorsa odur bana göre güzel şiir .Bence tabi.Sizlere karışamam.
13-Bu gün yine tatsız tuzsuz günümdeyim.Yine de olsun.Nasılsa tavan yapan şekerim var tuz yağ hiç iyi gelmez.
14-Umut kucağımızda bir cılız çocuk gibi.İyi bakıyoruz büyüyecek
15-Şiir seven birinden zarar gelmez.(Bu benim sözüm değil kayıp Mehmet'in)
16-Bir sanatçı düşünüyor ve susuyorsa içindeki denklemi en iyi matematikçiler bile zor çözer.Çünkü o denklemde en çok sabır vardır.
17-Bir sanatçı düşünüyor ve susuyorsa,sevgisi sonsuzdur.Umudu sonsuzdur.Sabrı da çoktur .
Ama o sabrın bir sınırı vardır.Sanatçı bu sabrın sınırını kendi bile bilemez.Bu yüzden sanatçının kafasındaki denklemi çözmek zordur.
18-Sonrası yok aşkım.Öncesi de yoktu zaten
19-Korkmuyorum ,korkmaktan .
20-Bu masal uzun sürer. Kalemler yetmez.Zaten gökten düşen elma veya elmalar çok sert kafanızı ,kafamızı kırabilir.Yeteri kadar kalem bulun anlatayım

09 Aralık 2011 2-3 dakika 27 denemesi var.
Yorumlar