Tensel Zevkin Ayrımına Varmak

Bunu bir itiraf mı saymalıyım karar vermek zor. İki bahar arasında sıkışan ömrüme yeniden renk veren bir dilin etkiside sayabilirim. Seninle kadınlara bakışım yeni bir anlam kazandı. Daha bir seçiciyim gülüşümden susuşlarıma kadar. Hizaya geldim hayatıma konuk olmanla. Artık adam olmaktan çok insan olmanın erdemini daha iyi kavrıyorum.
Aşkın bedenlerin belli hormonlara bağımlılığından çok bir arayışın sonu olduğunu tanık oldum. Sözlerin aklımı başıma getirince. Artık daha iyi farkedebiliyorum, önemli olan güzel bir bedenle birlikteliğin insanı tek başına yalnızlaştırdığını. Düşüncelerimdeki kadın tasvirinde erozyon önceleri kendime itiraf edemesemde şimdi daha çok huzur veriyor. Hayvan sevmeyle yar sevemin rasındaki o ince çizgi olan (acımak) hissini ayırt edebiliyorum.
Sen ten sevicilikten temize çıkardın beni. Yar ile ana kavramının ortasındaki kadın figurüne farklı algılamalarıma son verdin. Elbette kadın anne olamasada yar lığından birşey kaybetmez. Ama erkek kendini yalnız penis boyuyla avutuyorsa sosyal cehaletin esiri olmaktan kurtaramıyor.
Bir devrim yarattın bende. İkimizinde eşitliğinin hazzına eriştirdin. Ne kadar cümleleri süslersem nafile bana ait olmayanları yüzüme vurmaktan çekinmeyeceğini bildiğimden kendime yabancılaşmama manisin. Yıllarca dayatılan kadın erkeğin her istediğine razı gelmeli diye dayatılan egolar yerine erkek her zaman eşinin safında yer almalı taki yaratıcının varlığını inkar etmeyene kadar.
Seni seviyorum deyince huzur veriyorsam eğer bu benden çok senin mağfiretin. Yatağa girdiğimizde hangi duygularda isem markette alışveriş yaparkende aynı şeyleri hissediyorum. Huzur. İki bedenin bir araya gelmesinin nasıl bir mucizeye dönüştüğünü seninle kavradım.
Cinsel partner metaından hayat arkadaşına dönüştürmen beni yeniden daralan fikirlerime aydınlık getirdi. Onun neyini seviyorsun dediklerinde verdiğim cevaplar daha net ve samimi. Seninle hayatın her renginden zevk alıyorum. Seninle olmanın mutluluğu ve güveni yüzümden okunuyor diyorlar bence külliyen yalan. Onlar sadece görünen kısmından bakıyorlar.

09 Ekim 2012 1-2 dakika 35 denemesi var.
Yorumlar