Yalançı Aşk-lar

Aslında her kezin bir hikayesi değil bir çok hikayesi vardır. Sevip terk edilenler.Terk edenler. Kavuşamayanlar. Başka başka aşkllarla, acısını giderenler. Felan filan bir çok ekleme yapabiliriz buna.

İnsanların unutamadığı Lise yıllarındaki fikirlerin kirlenmediği aşklardır galiba, sonrası akıl bulu olunca, çıkarlar aşkları biraz daha masumluktan çıkarıyor gibi.


Aşkın, herkezce bir tercüme dili vardır. Aşkın açılımı bitmez.100- 1000'lerce yazılabilir bu konuda .Aşk nedir..Sayısız yorum vardır.

Aşkı tanımlarız da bir türlü bulup anlamıyla yaşamayız..Saygı ,sevgi ,özveri,emek, zamana harcanan yatırımlar gerektirir. Gerçek aşk, yanınızda size en çok değer verendir. Yastığa baş koyduğunuzda sizi konuşmadan anlayabilendir. Gözlerinizden anlamları okuyup ona anlam katabilendir. Sizi karşılıksız hayatta üzmeden sevendir. Aşk acıtır tabi ozaman adı aşk olmazdı. Yalançısından daha iyidir...aşkın kendisi....


Virüs gibi beynimizi kitleyen aşk fikri ya burnumuzun dibindekini yada yanıbaşımızda omuzumuzu yasladığımız kişiyi göstermemek için elinden geleni yapar..


Aşkın gerçeğini bulamazsınız, arasanız, karşınıza çıkan yalanın ta kendisi olacaktır..........Aşk dünya'ya düşünce cen/netten, o da yalancı olamayı öğrenmiştir....Bizim gibi...



Aşkı bulduğunuzda ne kadar samimi.
Ne kader gerçek, özünü sunan kaçtane melek var bir düşünün.
TSE -TSU Garantisi varmı kontrol etmeyi unutmayın :)

Sevgi-li ve saygılı bir Hayat diliyorum...

15 Mayıs 2009 1-2 dakika 23 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 14 yıl önce

    Bu mecazların hakikiye ulaşması ümidiyle ...beğeniyle okudum...