Yaşamak o Anı

Solgundu yüzü birazda şaşkın. beni görmeyi beklemediği apaçık belli oluyordu. Yanına sakin adımlarla yaklaştım, soluk alışını her adımda daha etkiliyici duyuyordum, tam yanına geldiğimde artık öncesi veya sonrası yoktu o an vardı sadece yaşadığımız o an. Elimle yüzünü okşadım tenini özlemiştim, başka bir zamana geçiş başka bir coğrafyayı keşif başlıyordu, bu ilk değildi çünkü onun her tenine dokunuşumda aynı his oluyordu.

Ne tuhaftı kaldığın yerden hiçbirşey değişmemiş gibi tekrar başlamak, düşündüğünde inanamazsın oysa bu duruma fakat oluyor işte, ister ilahi güç de istersen de aşk. Bu anı uzatamazsın veya kısaltamazsın ruhlar ve vucutlar o anın emrindedir artık. Zamana ve yaşama daha bir saygı göstermeye başlarsın düşünmeye başlayınca o anı senin için hazırlamış olmasına.

Sarılmak istiyordum tekrar sana veya senin aracılığınla hayata. Sen susuyordun fakat yüzündeki gülümseme anlattı herşeyi tekrardan bana, hiçbir şey sormadık birbirimize sonra anlamıştım ki aşk sorularla değil anı yaşamakla güzel aslında.

06 Mart 2011 1-2 dakika 9 denemesi var.
Yorumlar