Yaşaman İçin Ölüyorum..

Bilmiyorum artık hiçbir şeyi, yaşanmışlığın tam kıyısında olup da yaşanacaklara bakıp susmak, boğazında bir sen ile değirmeni öğütüp arşınlamak.. Bilmiyorum dedim ya işte.. Bilmiyorum? Artık hiçbir şeyi bilmiyorum? Bildiğim zamanlarımın sarhoşluğu hala bedenimde, bilinmezlere gidişler kapı eşiğimde? Küçük bir merhabaya kısılıp onun ardına iteklediğimiz ama söyleyemediğimiz, haykıramadığımız, akıtamadığımız o kadar çok çığlığımızı damarlarımızda hisseder iken sadece zorunlu merhabanın istemsiz suskun cevabını verip susmak, susarak konuşmak boynu bükük yüzlerimizle içten içe?

Dokunmadan ezberlediğim, görmeden içinde kaybolduğum, tutmadan aktığım ?sen? ile susmak içimde yağarak nasıldır biliyor musun? Dudaklarımı kanatırcasına ısırıp ?sus? olmak.. Yağmurlar senin ile ılık damlarken tenime artık çığ buzulluğunda vuruyor damarlarıma ve ben her tanesini değdiğinde sen yapıp buharlaştırıyorum soluğumda? Soluk vermek istemiyorum içimde seninle kalıp çimenlerin üzerinde ağustos böceklerini dinlemek istiyorum ama yine kanatırcasına ısırdığım dudaklarım ?sus? ları iliştiriyor dolu dolu gözlerime?


Bilmiyorum dedim ya hani? Bildiklerimizin çaresizliğinde ölmek var ya hani? İyi olman için ben kendimi öldürüyorum? Çünkü artık ?aşk? için son nefesimi seninle vermeye yürüyorum?..

12 Eylül 2008 1-2 dakika 13 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar (4)
  • 15 yıl önce

    Ölümle ilgili bi kelime daha sarfet bakiim soluğu Ankarada alıyomuyum almıyomuyum...adamı hasta etme , istanbula sözün var sözünü de unutma. 👎

  • 15 yıl önce

    gerçekten harikaydı yüreğine ve ellerine sağlık👍

  • 15 yıl önce

    yine yine harika yüreğine sağlık

  • 15 yıl önce

    Bilmiyorum dedim ya hani? Bildiklerimizin çaresizliğinde ölmek var ya hani? İyi olman için ben kendimi öldürüyorum... Çünkü artık "aşk" için son nefesimi seninle vermeye yürüyorum..... yüreğine sağlık arkadaşım duygu seline kapıldım.tebrik ederim