Yeni Alınmış Taze Ekmek Kokusunun Mutlu Ediciliği

Krize doyur beni,uykuma hasret katabilirsen kat,tırmandır hep uzlaşılacağına inandığın konularda,şart da koşabilirsin fazlalıklarından kurtulduktan sonra,başı bozuk cinayetlere sür beni.
Duyduğun her şeye de inanma artık,belirli bir bilinç düzeyine erişmiş olman lazım, gazete haberleri veya televizyondakiler de öyle, çoğu zaman kaybı gelmeli artık sana.

Çok güzel bir yerdeki ruhban okulunda yaşamış bir patrik bize anlatır öğretiyi. Gümüş tepsilerde kutsal ayin çakışması onulmaz bir yarayı kahredici ifadelerle siluete büründürdü, çakıl fazı imkansızlığında yaratıcının emirlerini konuşuyorduk ki, içimizden biri önündeki devasa ağaca bakıp haykırdı kimliğini.

Eroin parasını ağacın altındaki gizli bölmeden çıkardı kadın. Mezardan korkarak çıkmış ve bisikletime atlayıp hızla gitmeye karar vermiştim. Geceleri burada kötü şeyler oluyordu, ne olduğunu kimse tam bilmiyordu aslında.

Sınıfsal desteklere aldırmıyor,günlerimi satranç oynayarak ve melodik ölüm metal dinleyerek geçiriyordum, arada çıkıp güneşi seyrediyordum ,akşamları da kedilerin zihin yapısı ve elektrik akımları üzerine deneyler yapıyordum.

Lise hayatımda dayak yemişliğim vardı benim,avogadro sayısını bilememiştim, hocamız tanesiçokaltyapılar köyündendi,ama sofu mu sofuydu, yemek meraklısı ve azı dişleri kocaman canavar yapısına sahipti, bir saat ne ki üç saat ereksiyon halindeki organıyla harem kurduğu kadınları ve pes kapışan çocukları ile pizza manyağı babasının giriftar olduğu hercümerçliklere kafa atacak cinsten bir zevattı.

16 Mart 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar