Yol Arkadaşım Zehra İsimli Kitabım Üzerine

"Yol Arkadaşım Zehra" Benim ikinci kitabım. Bu kitabım öykülerden oluşuyor. İçinde engelli kız kardeşimle yaşadığım olayları öyküleştirerek anlattım. Toplam 28 öykü var kitabımın içinde. Öykülerimin hepsi Zehra ile ilgili değil. Kurguladığım öykülerim de var. Öykü kahramanları genellikle kadınlar. Genelde toplumda ezilmiş insanları konu ediniyorum, çünkü çevremde böyle insanlar çok. kitaplarımı okuyan kişiler, çok çabuk okunan, akıcı ve sürükleyici bir anlatımım olduğunu söylerler. Amacım zaten budur. İnsanlara hoşça vakit geçirmek, onları dinlendirmek, hatta biraz gülümsetebilmeyi başarabilmek. Kitaplarımı okuyan kişilerin düşüncelerini öğrendikçe, bu amaca ulaştığımı görüyorum. Kitabımı kendim bir matbaada bastırdım. Editörlüğünü, Eskişehir'de Kültür Sanat Derneği Başkanımız Gazi Durusu yaptı. Yayınevine vermedim. İsteyen arkadaşlarım İnsancıl Kitap evinin internet adresinden temin edebilir. Eskişehirli arkadaşlarımda İnsancıl kitapevinden alabilirler.
Bu kitabımla engelli kardeşimi mutlu etmek istedim. Kardeşim Zehra sevinsin istedim. Gerçekten de çok mutlu oldu. Benim kitabım diyor. Engelli kardeşi için kitap yazan biri olarak tanınmakta beni mutlu ediyor.
Benim ilk kitabım deneme yazılarımdan oluşan "TAVSİYE EDİYORUM" isimli kitabım. İlk kitabım İkinci Adam Yayınlarından çıktı. Kitaplarımı İnsancıl kitapevinden temin edebilirsiniz.

18 Mayıs 2016 1-2 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar