Yollanmamış Mektuplar-I

Bu gece uyku tutmadi, kaleme kagida sarildim.Saat 02.45 ve ay hilal.

Radyo da Güllü'nün sesi nasilda kendine bagladin beni ,elindeyim iste oyuncak gibi.Bir yudum daha aliyorum siseden,kalkip pencereden söyle bir bakiyorum siyah bulutlar hizla yer degistiriyor.Caddenin tüm sokak lambalari yaniyor.Birseyler yazayim diyorum ve bunlar dökülüyor.

Artik geçmiyor zaman dillerim de hep bir aman,çok sevdim seni neyleyeyim benden uzakta simdi sen çoktan vazgeçtin bu ask'tan.

Aklima geliyor o bakislarin kendimi, bir martinin kanadinda buluyorum.Lakin çok sürmüyor düsüyorum tepeüstü marmaranin mavilerine.Kulaç atacak mecalim yok , öleyim diyorum olmuyor ölemiyorum.Ne içilen mey tesellim oluyor ne dökülen gözyaslarim acilarima.Içim aciyor sevdigim içim aciyor, o deniz gözlerini tekrar görmek, o ask dolu sesini tekrar duymak istiyorum.Nasilda ask'la bakardin bana, hani gözlerimi hep kaçirirdim ben öyle büyüktü ki sevgin beni bogacak diye korkuyordum.Ah simdi olsan da yine öyle baksan ve esir alsan tüm benligimi.Simdi çok geç biliyorum.Sen tümden söküp attin kalbinden beni ama ben hala seni seviyorum.Bu tende bu yürek attikça da sevecegim .Evet belki birdaha hiç göremeyecegim seni ve çok çekecegim bu asikar ama bir an olsun hayalin yanimdan ayrilmayacak.Sen su hayatimda bana ben oldugumu hissettiren tek kisisin.Kolay olmayacak biliyorum sensizlige alismak , simdi ne desem ,ne yapsam bos farkindayim ama olsun yilmayacagim sevgimden,sevdigimden.Bir gün bir an olsun seni görme hayali bile yeter de artar beni yasama baglamaya, teslim olmayacagimi belirtmem bundandir.Sonra ölsemde ne gam ki, yasiyormuyum orasida meçhul.

Yoklugunun ölümü bende çoktan basladi ve bu süreç agir ve bir o kadar da acili geçiyor.Ben bu aralikta kendimle binlerce kez hesaplasacagim ve bunuda gayet objektif yapacagim , zaten insan kendini kandiramaz.

Sen yansimamdin ya simdi? Hiçbir sey yansimiyor benligimden , aynalar bile beni göstermez oldu hersey saydamlasti ,siliklesti ömrümde.

Senden önceleri hiç yasamamis bir düs perisine binlerce satir yazdim,ask'a hasreti yazdim . Ya simdi?. Yoklugunu yaziyorum ilmek ilmek ve yalnizligimi ,her cümle kor alev oluyor, kör bir biçak oluyor ardi sira iniyor bu yorgun yüregime, yaniyorum , bitiyorum.

Ey ! bir gülüsüne ,bir bakisina canimi verdigim görmüyor musun?, duymuyor musun?.

Beni böyle derbeder , kördügüm yumagi halinde mi birakacaksin?

Sensizlige, sevgisizlige, hüsrana mi terkedeceksin?

Yoksa tüm bu kördügümü eskiden oldugu gibi o deniz gözlerinde ki ask dolu bir bakisla çözecek beni kimsesizlikten kurtaracak misin?

Ellerim yüreginde al senindir ne yaparsan yap ama sunu da bilki;

Ben seni, özlemlerimi, sevgimi,hayallerimi, deniz gözlerini ,sevdami yazmaktan hiç vazgeçmeyecegim.

SENI SEVIYORUM ISTANBUL GÖZLüM

DENEMELER 2005

18 Haziran 2009 2-3 dakika 24 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar (1)
  • 15 yıl önce

    Ne olur, Ölürüm dediğin gözlerimin hatırına Yarım kaldığım yanlarım kadar Tamamla beni...

    Her seven, yarımdır biraz ve herkes yüzünün diğer yarısında ıslatarak büyütür eskimeyen bir sevdanın yalnızlığını

    Tebrikler İlker bey..