Bir Aşk Hikayesi

genç kız hıçkıra hıçkra ağlıyordu.
yanındaki genç
-neden büyütüyorsunki sadece arıldık işte. yapamıyoruz seninle dünyaya baksana kocaman tek ayrılan sence bizmiyiz. ben senin ellerinde rahat edemiyorum.BAŞKASINI SEVİYORUM dedi ve arkasını dönüp vedalaşmadan gitti.genç kız yıkılmıştı vakitsizdi bu ayrılık sebebinide bilmiyordu. ama onu çok seviyordu. aslında sevgilisinin ayrılma nedeni farklıydı.
bir gün okul müdür yanına çağırmıştı ve bak oğlum tamm o kızı seviyosun geçen sizi sarmaş dolaş gördüm fakat o kızın dersleri git gide düşüyor demişti. ve eğer birdahaki sefere ikinizle ilgili birşey duyarsam seni burada bırakırım fkat diğerini yollarım senin yüzünden kzıın başına gelmedik kalmadı lütfen annesi gelip yalvardı ayrılın kötü sonuçla bitmesin bu olay demişti.genç ise;
-onu değil beni yollayın lütfen yalvarıyorum size tamam artık ona zarar gelmesin sizin istediğiniz olsun ded.
bunu o kıza nasıl yapardı.onu çok seviyordu. güzeli olmadan nasıl yaşardı. ağlaya ağlaya uzaklaştı mekandan arkasına bakmaya gücü yoktu. ertesi sabah kız bitkin bir tarzda okula gitti fakat delikanlı yoktu. artık kaydını aldırmıştı başka bir şehre gitmişti. kız onun tamamen hiçbir açıklama yapmadan gidşine dayanamamıştı. lant okumuştu ve onu birgün görürse kendi ellerinle öldürecekti. kız gün geçtikçe unutmaya çalışıyordu fakat yapamıyordu. 2 ay sonra bir haber yayıldı okula genç kzın sınavları yoğun olduğu bir zamandı. yakışıklı genç ölmüştü intihar etmişti çünkü yeni şehirde yani okula dayanamamıştı genç kzın aşkından günler geçtikçe erimişti. onu severken yüzüstü bırakmıştı. onun sesini duymadan, kokusunu içine çekmeden yapamıyordu. sürekli genç kzın hıçkırıkları kulaklarındaydı. ve genç kıza bir mektup yollayarak ölmüştü. herşeyi anlatmıştı. kız okuyunca beyninden vurulmuşa döndü. meğer herşey genç kız içinmiş meğer herşey onu çok sevdği ve ona zarar gelmemi içinmiş. genç kız bunu çok geç aanladı . ama daha sonra hastalandı evet belki oda sevgilisinin yanına gider onu kimse bilmez.
okul müdürü çok pişman olmuştu keşke sevenlerin arasına girmeseydi.
AŞk çok güzel ama o gençler birdaha kavışamıyacaklar

01 Mayıs 2009 2-3 dakika 6 öyküsü var.
Yorumlar (1)