Hayatımın Son 2.5 Ay ( 2 )

hastanedeki dr Ahmet bey sağ olsun bizimle çok ilgileniyordu. ve endokrinoloji servisi hemşireleri ve personeli çok iyilerdi çok ilgileniyorlardı allah hepsinden razı olsun.
bir gün hastanede çok hareketli bir an yaşandı meğer kalp damar anabilim dalı başkanı prof dr ali rahman kendini 6.kattan aşağı atarak İNTİHAR ETMİŞTİ bizim bulunduğumuz odanın penceresinin tam karşısında idi yere düşmüş yerde hareketsiz yatıyordu,bir kaç dakika sonra ameliyata aldılar ama maalesef ölmüştü. ÇOOOKKKKKK iyi bir doktor olduğunu öğrendim. her pencereden baktığımda doktorun düştüğü yere gözüm takılıyor halen orada olduğunu sanıyordum.
hastanede her akşam demlediğim çayı henüz içmeden elinde ikişer iki pet bardakla çay almaya gelen olur hayalini kuruyordum.yemek dağıtılırken bir odadan çıkıp yemek alacağını,yemek yedikten sonra elinde boş tabaklarla koridorda geleceğini sanıyordum.bir gece rüyamda hastaneye bizi ziyarete gelmiş bana refakatçi olacağını söylüyordu.
18.gün amcam oğlunu hastaneden çıkardım eve götürdüm tekrar hastaneye gittim evden aldığım kız kardeşim ile hastaneden çıkardığım eşim ile birlikte elazığ merkeze bağlı (18.km de) hankendi kasabasına dayımlara gittik ( eşim arabadan inmeden) dayımları ziyaret ettik annemler iki kardeşti dayım da şuuru kapalı bazen tanıyor bazan kimseyi tanmıyor belki bir daha göremem rabbim bilir.ordan mezarlığa gittik annemin mezarını ziyaret ettik. orada araba battı çıkaramadım belediyeden traktör istedim ve arabayı çıkardım. ordan babamın köyü gökçe köyüne gittik hava bayağı soğuktu çay demledik ve yanımızda götürdüğümüz birşeylerle o soğukta bir piknik yaptık bayağı üşüdük ama öğle bir sessizliğe ihtiyacımız vardı. babam telefon etti nerede kaldınız diye sordu tamam biraz sonra geleceğimizi söyledim. daha sonra şehir merkezine eve geldik. babam fırına lahmacun vermişti o akşam yine hergün olduğu gibi ev akrabalarla dolup taştı.
çocukluk arkadaşım mehmet bilen iki üç günde bir arıyor soruyordu bizi kendisi ise behçet hastası idi aradan bir hafta geçti aramadı.o gün yine aradı amcası oğlu( benimde arkadaşım) istanbulda sabah sporunda koşarken bir bayan sürücü çarpmış ve ÖLDÜĞÜNÜN HABERİNİ VERDİ ben evlerine taziyeye gittim. taziye verdim ve birazda eskilerden konuştuk...../....

06 Mart 2010 2-3 dakika 7 öyküsü var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 14 yıl önce

    offfffffff vallahi nihat bey son aylar

    çok kötü heçmiş umarım bundan sonrası güzel geçsin

    tekrardan başınız saolsun efendim