Kaybolan Gençlik 3

Burcu ve Özlem'in bindiği araba sileceklerini çalıştırarak ilerliyordu. Şoförün sürüşünden talimata gerek kalmadığı anlaşılıyordu. Belli ki tanıdık bir yere gidiyordu. Özlem, Burcu'ya dayanmış yarı uykulu bir vaziyetteydi. Burcu ise özlem'in saçlarını okşuyordu. Araba büyük bir modern bir lokantanın yanından sağa döndü. Beş katlı lüks bir binanın önüne geldiğinde arabanın farlarını söndürerek durdu. Arkaya dönerek;
?Geldik bayanlar haydi iyi eğlenceler, diyerek onları bıraktıktan sonra oradan uzaklaştı.
Burcu kendisine sarılan Özlem'in koluna girerek ona destek oldu. Beraberce daireye girerek asansöre bindiler. Burcu üçüncü katın düğmesine bastı. Sinsi gözlerle Özlem'i süzüyordu. Sanki bu haliyle özlem daha da masumlaşmıştı. Gözleri 'abla ne olursun bana acı' der gibiydi. Burcu ise bu bakışların kendisine getireceği kazançtan başka bir şey düşünecek durumda değildi. Asansörden çıktıktan sonra sekiz numaralı dairenin ziline bastı. Kapıyı ağzında piposu olan biraz göbekli, kırmızı yanaklı, saçlarının ön tarafı kel bir adam açtı.
?Buyur prenses merakla seni bekliyordum.
?Mösyö bu güzel kızımızı seninle tanıştırmak istedim. Oldukça cesur ve özgür bir kızdır. Ailesini falan taktığı yok. Kendi başına karar verecek ve ailesini terk edecek kadar özgür.
?Ben böyle cesur kızları çok severim. Sen bize bir şeyler hazırla bakalım, dedikten sonra Özlem'in gözlerinin içine baktı. Aç kurtların vahşiliği okunuyordu adamın gözlerinde.
?Ne kadar güzel gözlerin varmış senin. Seninle iyi vakit geçireceğimize inanıyorum. Hadi bana eşlik ette rahatlayalım.
Bu sırada Burcu'nun getirdiği votka dolu bardağın birini alarak Özlem'e uzattı. Özlem bu güne kadar kendisine böyle iyi davranılmadığını düşünüyordu. Adamın elinden bardağı aldı. Yavaşça dudaklarına götürdü. Burcu ise işveli bakışlarını Özlem'in bedeninde gezdiriyordu. Mini barın yanındaki müzik setinden yabancı bir parça çalıyordu. Özlem içkinin etkisiyle kendisinden geçmişti. Başını tutarak koltuğa doğru ilerledi. Sonra da oraya yıkılıverdi.
Burcu mösyö Joker'e sırıtan bir yüzle bakarak;
?Uyku ilacı koymuştum. Size karşı koyarak zor durumda bırakmasın diye.
?İyi düşünmüşsün prenses. Sen bu işin hakkını veriyorsun. Primine zam yapacağım. Bunu hak ediyorsun. Senin gibi efendi görünümlü ama sinsi bir tilkiyi nereden bulabilirim.
?Teveccühünüz efendim. Kızlarımız bu özgürlük sevdasıyla yanıp tutuştukça daha niceleri sizin yatak odanızı süsleyecektir. Ben bir şey yapmıyorum. Sadece onlara özgür bir kız olmanın güzelliğini anlatıyorum. Onlar da bana takılıp hayatlarını yaşıyorlar.
Kel adam Özlem'i iri kollarına alarak yatak odasına doğru ilerledi. Burcu adamın arkasından sırıtarak bakıyordu. Alacağı primin artışı gözlerindeki hırsı kamçılamıştı. Daha fazla kız, daha fazla prim demekti. Yıkılan hayaller, absürtleşen hayatlar, donuklaşan gözler onun umurunda değildi. Ve kapı kapandı. Burcu yabancı müziğin eşliğinde kendi kendine dans etmeye başladı. Kısa bir süre sonra o da koltuğu düşerek sızdı.

26 Nisan 2011 2-3 dakika 77 öyküsü var.
Yorumlar